Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonden bij camperongeluk A58

Toegevoegd: 30-06-2010, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ongeluk op de A58 tussen Krabbendijke en Kruiningen zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 14.40 uur plaats. Hierbij waren een personenauto en een camper betrokken. De camper kwam door het ongeluk op zijn zijkant tot stilstand. De auto belandde in een naast de snelweg gelegen sloot. De brandweer kwam met spoed vanuit Kruiningen en Rilland ter plekke om assistentie te verlenen. Het ongeluk werd gemeld als zijnde een ongeval met beknelling. Of er ook daadwerkelijk mensen bevrijd moesten worden is niet bekend.


Door het ongeluk ontstond een flinke file. Rijkswaterstaat leidde het verkeer bij Krabbendijke de A58 af. Hierdoor groeide de file bij het ongeluk niet langer, maar onstond wel een nieuwe file richting en op de omleidingsroute. Om 16.30 uur stond er een file van vijf kilometer. Rond 17.30 uur stond er nog steeds drie kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. De weg ging rond die tijd weer open.

Een bedrijf is ingeschakeld om het wegdek te reinigen. De camper en de auto zijn weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (1-7-2010 om 20:08)
@Erik, Helemaal gelijk. Snelwegen worden veelste gemakkelijk afgesloten. Net als de A12 vandaag. Een vrachtwagen met kippen mocht er wel langs en de rest mocht gaar koken in de auto terwijl er voldoende ruimte was om het verkeer langs te leiden.
Kees (1-7-2010 om 09:00)
Zeg Erik, als je de moeite neemt om naar de foto's te kijken, dan zie je dat de camper dwars over de rijbaan ligt en de auto in de sloot. Ik weet niet waar jij nog had willen rijden?
Hans (1-7-2010 om 08:57)
@ Erik. Zoals je kan zien op de foto's wordt de snelweg geblokkeerd door de camper. Wou je er over heen rijden? Als of ze voor de lol de weg afsluiten.
Mo (1-7-2010 om 07:24)
Beste Hoogesteger. Sterkte met het verwerken van het ongeluk(en uiteraard ook de inzittenden van de personenauto) Zoiets heeft tijd nodig. @Erik wil ik even zeggen, HAAST is iets van deze tijd!!! Dan sta je maar even in de file, so what. De betrokkenen wilden ook liever naar huis denk ik zo?.
Sjadre (1-7-2010 om 07:23)
Geachte Erik Volgens mij ben jij ook zo'n chauffeur met een kort lontje na het lezen van je commentaar.
Jan (1-7-2010 om 00:37)
Erik sta je ook eens een keer in de file, in de randstad sta je iedere dag in de file, en ik denk dat de veiligheid van de hulpverleners boven alles gaat, een hulpverlener
Cookie-instellingen beheren