Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Grote bromfietscontrole op Walcheren

Toegevoegd: 30-06-2010, 21.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag is door de politie een grote bromfietscontrole gehouden op Walcheren. Tijdens deze controle ging de aandacht met name uit naar het 'vermogen' van de bromfiets.

In totaal werden ongeveer 40 bromfietsen op de rollerbank getest. Bijna de helft van de gecontroleerde brommers, 18 in totaal, hadden teveel vermogen. Verder werden nog enkele boetes uitgeschreven voor het niet dragen van de helm.


De controles, waarbij ook een aantal motoragenten werd ingezet, vond plaats tussen 07.30 en 14.00 uur. In Vlissingen werd gecontroleerd op de Energiestraat en de Boulevard/Burgemeester Van Woelderenlaan. In Middelburg werd gecontroleerd op de Kanaalweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nikita (2-7-2010 om 01:15)
@natas wat nou aanpakken van 'onervaren rijders', slaat echt nergens op die reactie! deze mensen bouwen juist ervaring op in het verkeer, voordat ze met de auto's beginnen. en k snap niet waarom je zou aan moeten pakken? @John, 4,5 kw is makkelijk te halen (mijn scooter iig haalt bijna het dubbele)
Fransiscus (1-7-2010 om 22:13)
De reageerders die het niet eens zijn met deze goede actie hebben zeker zelf zo'n irritant levensgevaarlijk rotscootertje. Hard aan blijven pakken politie!
Luc (1-7-2010 om 21:14)
Wat zullen ze het weer naar hun zin gehad hebben met al dat machtsvertoon."t was ook prachtig weer om lekker buiten te zijn. Zal de dag prijzen dat we weer eens een agent in uniform gewoon preventief in een woonwijk zien.
Matthijs (1-7-2010 om 20:03)
Laat ze eens alcohol controles gaan houden. Dan doen ze tenminste eens een keer iets nuttigs en kunnen ze met droge ogen beweren dat ze het voor de veiligheid doen ipv voor de poen. Zo weinig mogelijk doen voor zoveel mogelijk poen. Erg jammer
Natas (1-7-2010 om 19:08)
Teveel vermogen hadden ze zeker en er rijden nog genoeg levensgevaarlijke bromfietsen over de weg. goed werk aanpakken die onervarenrijders.
Natas (1-7-2010 om 05:32)
Het vermogen zal best kloppen,sommige hebben beetje teveel en er zijn er vele die nog steeds niet kunnen rijden levensgevaarlijk daar bedoel ik hun zelf mee.vind het een goede actie,zolang ze gevaar zijn en gevaarlijk rijden is het nodig,maar dat begrijpen sommige scooterrijders zelf niet.
Cookie-instellingen beheren