Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Uniformberoepen presenteren zich in Middelburg

Toegevoegd: 19-03-2005, 19.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Zaterdag hebben diverse beroepsgroepen rond het thema veiligheid zich gepresenteerd op de Middelburgse Markt.


Onder deze zogenaamde "uniformberoepen" waren onder andere de Koniklijke Marine, het Korps Mariniers, de Nationale Reserve en de Politie Zeeland. De politie was met diverse voertuigen op de markt aanwezig en het Middelburgse bike-team gaf diverse demonstraties. De landmacht was aanwezig met een een klimstellage en ook konden kinderen over een hindernisbaan.

Op de dag was ook de ROC vertegenwoordigd met de opleiding "Oriëntatie Jaar Konklijke Landmacht" (OKJL). De demonstraties duurden van tien uur 's ochtends tot vier uur in de middag en waren een groot succes, vooral kinderen genoten van de diverse aanhoudingen die in scéne werden gezet door agenten van de Middelburgse politie.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lydia (27-12-2008 om 12:46)
We wilden dat we dit hadden gezien !! zou erg boeiend geweest zijn !! mijn broertje met neefje spelen het elke keer na.. geweldig vinden ze het !! lydia, eelco & robert van gurp 13 7 8 jr.
Cookie-instellingen beheren