Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 44 km

Verbranding bouwspeelplaats Middelburg

Toegevoegd: 30-07-2010, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Wethouder Hannie Kool-Blokland heeft vanmiddag in Middelburg de jaarlijkse huttenbouwverbranding aangestoken.


De wethouder stak het vuur rond 14.00 uur aan op het grasveld aan de Geersesweg. Een groot aantal kinderen had daar sinds maandag gewerkt aan hutten. Die zijn door de organisatie uit elkaar gehaald en als afsluiting zijn deze dus vanmiddag in brand gestoken.
 
De jeugdbrandweer van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg zorgde samen met enkele volwassen collega's voor een veilig verloop van de traditionele verbranding.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-7-2010 om 20:55)
FF reageren op Tholenaar mischien heeft je wel gelijk, maar nu moet je ook eens nadenken!! want als de jeugd bij u op de stoep zou zitten heel de dag dan is het ook weer wat en dan ben u de eerste die aan de telefoon hangt denk ik zomaar.PS verzin u maar wat anders voor de jeugd dan .STOKEN MAAR
Stefan (30-7-2010 om 20:51)
Als je gewoon een vergunning aanvraagt mag je een vuurtje stoken Tholenaar.. Tijdens oud&nieuw denken we toch ook niet aan het milieu?
Miranda (30-7-2010 om 20:29)
De verbranding van vanmiddag was een leuke afsluiting van een geweldige week. Het was voor het eerst dat mijn kinderen deelnamen aan de huttenbouw en het was grandioos...complimenten voor de organisatoren en alle vrijwilligers. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij!
Tholenaar (30-7-2010 om 18:23)
Mooi hoor, rook en vuur. In iedergeval voor de jeugd! Denken we ook aan het millieu? Wanneer er iemand vuurtje stookt krijgt hij een boete. Hoe zit dat hier??
Kindvriendelijk (30-7-2010 om 16:56)
Leuk dat het kan en mag. TOP als we het zo blijven doen houden we ze van de straat!
Cookie-instellingen beheren