Trekker met oplegger in sloot na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 26-03-2005, 10.27 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
RILLAND - De politie en ambulancedienst zijn vrijdagochtend uitgerukt naar een eenzijdig ongeval op de Putkilweg in Rilland. Bij het ongeluk raakte één persoon lichtgewond.

Rond vijf over half twaalf reed een Veghelse 28-jarige bestuurder van een trekker met oplegger over de Putkilweg uit de richting van de Dumoulinweg. Toen de man uitweek voor een voetganger belandden zijn voorwielen in de linkerberm.

Door het gewicht van de combinatie zakte deze weg in de berm. Hierdoor kantelde het voertuig en kwam de combinatie in een aan de linkerzijde van de weg gelegen sloot. De bestuurder van de trekker moest door het ambulancepersoneel behandeld worden aan zijn schouder.

De tank van de combinatie, die gevuld was met mest, werd door een collega van de man leeggepompt en vervolgens is de trekker met oplegger weer uit de berm getrokken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750