Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 103 km

Ernstig bedrijfsongeval Cadzand

Toegevoegd: 24-08-2010, 18.18 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - Bij een bedrijf aan de Zuidzandseweg in Cadzand is dinsdagochtend iemand zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval.


Een 51-jarige man uit de gemeente Sluis werkte achter een persmachine om een lager te persen. Door onbekende reden vloog de lager uit het metaal en kwam in een oog van de man.

De man is met zwaar oogletsel naar een ziekenhuis in Brugge gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (25-8-2010 om 10:07)
Sterkte en beterschap! Ook sterkte voor de eigenaars, voor jullie was het vast ook flink schrikken. Fijn te horen dat hij al weer thuis is, dat is alvast een goed teken. Ik zal duimen!
Marion (24-8-2010 om 20:29)
Als eigenaars van dit bedijf kunnen wij melden dat onze werknemer weer thuis is.Het is nog even afwachten,maar tot dusver is het nog niet te zeggen welk letsel hij er over aan kan houden. door de klap is het zicht minder.We hopen met ons allen dat dit volledig goed komt.Jacky,Veel sterkte