Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man ontvoerd en mishandeld

Toegevoegd: 03-09-2010, 08.13 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag omstreeks 22.00 uur werd in Terneuzen een 21-jarige man uit die plaats ontvoerd en mishandeld.


De man werd aan de Verlengde van Steenbergenlaan in een auto getrokken waarin drie donkere mannen met bivakmutsen op zaten. In de auto werd hij mishandeld. Toen de auto aan de Scheepdijk in Terneuzen tot stilstand kwam, wist hij uit de auto te ontsnappen.

De mannen stapten ook uit en er ontstond een gevecht. Uiteindelijk kon de 21-jarige man ontstappen en de politie alarmeren. De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een dichtbijgelegen politiebureau of op het nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bamikanarie (3-9-2010 om 09:39)
Ja het is zonde die jongen ! ze trekken hem dan ook zomaar voor niets die auto in . normaal is het natuurlijk niet maar zal vast wel weer een verhaal achter zitten.
Piet (3-9-2010 om 09:24)
Waarom lees ik niet dat er een complete klopjacht op de daders is geweest? Ontvoering en mishandeling is toch niet niks. Elke agent zou de straat moeten worden opgestuurd om het type auto te gaan zoeken. Dit schorem verdient gewoon 10 jaar achter tralies. Wat een schrik moet die jongen hebben gehad
Chantal (3-9-2010 om 09:15)
Lekker in Terneuzen zo, gaat steeds beter ongeveer net als toen checkpoint nog niet gedoogd was...sterkte voor deze jongeman en hopelijk dat politie Terneuzen er eens werk van maakt, maar dat zal weer wel niet
Cookie-instellingen beheren