Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wegpiraat is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 05-09-2010, 19.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 20.30 uur is het rijbewijs ingevorderd van een 43-jarige Vlissinger.


Onder het oog van een oplettende politieman reed de Vlissinger met hoge snelheid over een voorsorteervak voor zijn tegenliggers op de kruising President Rooseveltlaan/Koudekerkseweg. Hij deed dit om twee personenauto's te passeren.

Toen hij naast die auto's reed maakte hij een wheelie (reed op zijn achterwiel) en gaf vol gas in de richting van de Burg. Van Woelderenlaan. De politieman is de motorrijder achterna gegaan en de twee bereikten zelfs snelheden van meer dan 120 km/u.

De Vlissinger is staande gehouden, heeft zijn rijbewijs moeten inleveren en hem is proces-verbaal aangezegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (6-9-2010 om 12:37)
@voetganger, scheer alle motor rijders maar weer over een kam. Dat er ook heel veel fatsoenlijke zijn hoor je geen mens over.
Motormuis (6-9-2010 om 12:20)
@voetganger: Laten we nu niet alle motorrijders over een kam scheren! Zeker niet alle motorrijders zijn, zoals jij het noemt, 'gevaarlijk tuig'. Er zijn inderdaad motorrijders die zich niet echt netjes gedragen op de weg, maar dat kan zeker ook gezegd worden van een aantal automobilisten.
Mark (6-9-2010 om 11:46)
Beste voetganger: Het gaat een beetje te ver om motorrijders gevaarlijk tuig te noemen, volgens mij heb je bij elke groep wel een paar zotten tussen zitten die het nodig vinden om DIT SOORT rare fratsen uit te halen gelukkig worden deze steeds meer uit het verkeer gehaald hulde voor de politie
Voetganger (6-9-2010 om 09:05)
Motorrijders zijn gevaarlijke tuig ik ben ook wel voor mijn sokken gereden door een motorrijder die niet uit zijn doppen keek.
Adri (6-9-2010 om 08:49)
Goede actie van de politie, zo zijn er nog wel een paar te gaan. Wat ik nu van een "macho" van 43 jaar niet begrijp is dat hij er als een puber vandoor gaat om maar niet gepakt te worden. Er zijn (waarschijnlijk) zat nette motorrijders, maar volgens mij zijn er meer van het alllooi als deze malloot.
Natas (6-9-2010 om 06:46)
Terecht,inderdaad een pakket van maken,verstandloze gek. goed werk van meneer agent.
Cookie-instellingen beheren