Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt twee agenten

Toegevoegd: 11-09-2010, 11.47 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee agenten raakten vrijdagavond gewond toen zij langs gingen bij een man die misbruik maakte van het alarmnummer 112.


De man belde meermaals het alarmnummer met valse meldingen. Daarop zijn agenten rond 23.15 uur bij de 41-jarige man in de Nederstraat in Middelburg langsgegaan.

Toen de agenten een gesprek met de man aangingen, sloeg hij een glas in het gezicht van één van de agenten. De agent raakte gewond aan zijn gezicht en oog. Zijn collega raakte ook gewond in zijn gezicht door de rondvliegende glasscherven.

De 41-jarige man is aangehouden en overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (11-9-2010 om 14:43)
Ik mag aannemen dat deze meneer daar 4 jaar voor de bak in draait met een schadeclaim van een paar ton aan z'n broek? Ohnee, we leven in Nederland, het zal wel 24 uur schoffelen worden.
Tsss (11-9-2010 om 13:48)
Mag hij na Torentijd asjeblieft voor lange tijd naar gesloten afdeling EMERGIS???? Beide agenten, ik hoop dat goed komt sterkte.
Joop (11-9-2010 om 13:43)
Wat zielig 41jaar en nog niet normaal kunnen doen logische dat de politie langs kom als je 112 belt. Dat is alleen voor nood gevallen ik hoop voor die man dat hij het nooit nodig heeft maar maak er geen misbruik van
Jos (11-9-2010 om 13:22)
Helaas is dit de hedendaagse tendens,geen respect meer voor oom agent omdat die toch niks mag doen ook al wordt hij bedreigt of zo als dit erger! Wens de beide heren beterschap en succes. Meneer de dader zal er wel weer vanaf komen met een alternatieve straf opgelegd door een wereld vreemde rechter
Truus (11-9-2010 om 12:52)
Schandalig! Hier moeten ze nu eens hoge straffen op zetten, hulpverleners lastigvallen, bah! Dit kan dus een ander zijn leven kosten, omdat hulpverleners op vals meldingen af moeten. Sterkte voor betrokken agenten!
Stoffeerder (11-9-2010 om 12:49)
Die man zit in Torentijd, en wat gaan ze daar zeggen?: "Dat mag U niet meer doen". Opsluiten die gevaarlijke gek, er lopen er tegenwoordig meer buiten het gesticht dan er binnen.
Cookie-instellingen beheren