Reeks woninginbraken in Goes

Toegevoegd: 04-10-2010, 20.07 uur

Door: Roland de Jong

GOES - In de nacht van zondag op maandag werd in een flink aantal woningen in Goes ingebroken of een poging daartoe gedaan.

In in totaal zes woningen werd schade aangericht, doordat de inbrekers hun pogingen niet konden verzilveren. In veel van de woningen werd geprobeerd een deur te forceren, hierdoor ontstond de schade, ook werd in één woning de voordeur niet op slot gedaan door de bewoners, of er werden raampjes geforceerd.

De woningen staan aan de Oude Singel, de Brugstraat (Wilhelminadorp), de 's Heer Hendrikskinderenstraat, de Schipperswegeling en de Rozemarijnstraat. Uit deze woningen zijn geen goederen gestolen.

In twee woningen werden ook goederen meegenomen door de inbrekers. Uit een woning aan de J.A. van der Goeskade werden geschenkbonnen meegenomen en uit een woning aan de Oude Singel werd geld weggehaald. Hier werden respectievelijk een raam en een deur geforceerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steenrozen (6-10-2010 om 18:41)
Die eikels die dit allemaal op hun geweten hebben moesten maar eens flink worden aangepakt .gewoon hun handen eraf net als vroeger dan zullen ze het wel niet meer doen . want iedereen moet hard voor zijn of haar geld en spullen werken. dus jongens of meisjes AFBLIJVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!