Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Boete voor overschrijden geluidsnorm

Toegevoegd: 07-10-2010, 10.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige Vlissinger is dinsdagavond bekeurd omdat het geluid dat zijn auto produceerde ver boven de toegestane geluidsnorm zat.


Tijdens een verkeerscontrole werd de Vlissingse automobilist aan de kant gezet en het geluid gemeten. Bleek dat zijn auto een flinke overschrijding van de geluidsnorm had, namelijk 23 decibel.

Voor deze overtreding kreeg hij een boete uitgereikt. Hoe hoog het boetebedrag precies zal zijn, wordt bepaald door de officier van justite. Zo'n boete kan flink oplopen. Ter indicatie: tot een overschrijding van 4 decibel is de boete 180 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (7-10-2010 om 19:08)
Mooi zo.die herrie kan wreed irritant zijn.ik zelf woon langs een drukke teerweg in de stad,en kan eigenlijk nooit van rust genieten. gewoon aan de normen houden. en flink bekeuren
Sound (7-10-2010 om 18:42)
Moeten ze vaker doen, rijdende discotheken mogen ook onder deze categorie vallen. Van die tjappies die hun trage bak sneller willen doen laten lijken door een boel herrie. Alleen het geluid van een echte V8 of turbogeluid (wastegate) kan ik waarderen.
Triest hoor (7-10-2010 om 18:19)
Uhm sorry hoor,maar geef dan ook al die motorrijders boetes, want een chopper maakt echt wel meer herrie als een auto. Politie heeft weer geld nodig, en ze moeten gewoon weer de jongeren hebben :S
Dave (7-10-2010 om 18:18)
Aan Loud pipes: Iemand met gebrek aan aandacht die een lawaaitoeter aan z'n auto hangt overtreed de wet. Iemand die de wet overtreed wordt een boef genoemd. Dus de politie voert haar taak juist uit door dit soort overlast aan te pakken. Auto in beslag nemen en vernietigen vind ik nog beter.
Steven (7-10-2010 om 17:55)
Ze kunnen beter boeven gaan vangen.
Honda2006 (7-10-2010 om 16:35)
Netjes man!! bekeuren die hap irrietant gedrag van die gasten met dat overbodig gas geven van die honda's kroten zeg niet dat dit een persoon is met n honda. loud p[ies je l@!.uit je nek je hebt cker nog na net je punten rijbewijs haha maar ik ga hier niet verder op in
Cookie-instellingen beheren