Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Twee doden bij ongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 13-10-2010, 08.04 uur - Update: 13-10-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een ongeluk op de Philipsdam (N257) bij Bruinisse zijn twee doden gevallen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk vond rond 07.20 uur plaats. Volgens de politie zaten de slachtoffers, een man van 53 jaar en een vrouw van 51 jaar oud, op een motor en kwamen zijn in botsing met een vrachtwagen. Twee ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter is niet meer ingezet, de slachtoffers waren op slag dood.

De 18-jarige bestuurder van de vrachtwagencombinatie, afkomstig uit de gemeente Rijnwoude, is aangehouden. Hij wordt verhoord. Zijn rijbewijs is ingenomen. Ook werd bij hem een blaastest afgenomen, maar de man had geen alcohol gedronken.

De Philipsdam was tot 12.20 uur geheel afgezet, het verkeer werd omgeleid over de parallelweg. De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. Brandweerlieden hebben het ongeluk afgeschermd. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (13-10-2010 om 09:45)
Kwam er langs om 7.30u, wat een ravage.... Sterkte voor nabestaanden en de mensen die erbij betrokken waren. Ook voor de hulpverleners!!!!
Rian (13-10-2010 om 09:42)
Onderweg van werk naar huis was ik enkele minuten na het ongeval ter plaatse.Helaas kon ik niets meer doen voor de slachtoffers.Voor de naasten van deze man en vrouw,maar ook voor de chauffeur van de vrachtwagen hoop ik dat zij de kracht vinden dit drama te verwerken.Heel veel sterkte gewenst.
Anoniem (13-10-2010 om 09:30)
Tja een motor en een vrachtwagen... Ik ben vrachtwagenchauffeur en bezig met mn motorrijbewijs... Veel sterkte voor de chauffeur, hulpverleners en nabstaanden
Dimitri (13-10-2010 om 08:37)
Heel erg reed voorbij in de bus. Heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren