Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoekactie naar vermiste kitesurfer

Toegevoegd: 16-10-2010, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - De hulpdiensten zijn zaterdag uitgerukt voor een vermiste kitesurfer bij Renesse.
 
De brandweer, ambulance en KNRM werden rond 16.00 uur opgeroepen. Ter hoogte van Strandpaviljoen Blasa Bloesa was door passanten een doek van een kite gevonden. De kitesurfer zelf was nergens te bekennen. Zodoende is er besloten een zoekactie te starten.

Na overleg tussen de hulpdiensten op locatie is besloten de zoekactie alleen op het water voort te zetten door de KNRM. Voor zover nu bekend is de kitesurfer nog niet gevonden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis Deurloo (17-10-2010 om 17:58)
Even een tip voor alle kiters/windsurfers. Zet met watervaste stift je telefoonnummer op je zeil of kite.
Robin (17-10-2010 om 15:33)
@ piet, wat als ze nu wel iemand vinden en ze net als jou denke van het is nie nodig , dan kun je jezelf voor je kop slaan van waarom heb ik toen nie gezocht. beter maar een keer meer zoeken lijkt me toch of nie dan??
Sjaak (17-10-2010 om 13:38)
@piet. hou nou toch eens op over dat gemeenschapsgeld, dat heeft hier helemaal niets mee te maken, Dat kan je bij elk bericht op hvzeeland wel zeggen. Hopelijk is het loos alarm.
Marja (16-10-2010 om 20:11)
O,wat eng!!hopelijk is de surfer al weer veilig ,,aan de wal,, gekomen
Piet (16-10-2010 om 18:12)
Is er wel sprake van vermissing? Ik vind het wat overdreven om voor deze melding zo een zoekactie te starten. Wat is het criterium om dit te doen? Morgen lezen we dat er iemand z'n doek heeft laten liggen. Het is gemeenschapsgeld wat hier waarschijnlijk voor niets naar de zee gedragen wordt.