Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 245 km

Man is rijbewijs kwijt na cafébezoek

Toegevoegd: 17-10-2010, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - Een 77-jarige man uit de gemeente Veere is zaterdag rond 17.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij teveel had gedronken in het café en vervolgens wilde gaan rijden.

De Politie Zeeland kreeg een melding binnen over een dronken man die zou willen gaan rijden. Agenten gingen ter plaatse en zagen inderdaad een man die aan de beschrijving voldeed in zijn auto zitten. Hij reed echter nog niet. De agenten besloten even te wachten.


Een aantal minuten later startte de man toch zijn auto en reed weg. De man werd door agenten al snel weer aan de kant gezet. De agenten namen een blaastest af. De man bleek meer dan drie keer teveel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (18-10-2010 om 09:49)
Inderdaad droevig dat de heren van de wet eerst iemand een overtreding laten begaan voordat ze dan pas tegen hem zeggen dat het niet mag. Die pet zou ons allemaal passen zeiden ze in het verleden, ik ben blij dat ik die nooit heb gepast. Op deze wijze ontvang je toch ook geen respect meer?
Arie (18-10-2010 om 00:34)
Dit is het bewijs dat Zeeland veiliger is dan de rest van Nederland, als buiten Zeeland wordt gebeld dat iemand dronken wil gaan rijden dan komt de politie niet ivm geen tijd, en als tóch komen, dan wachten ze niet tot de betreffende persoon gaat rijden als bleek dat die bij aankomst nog stil stond.
Dr.acula (18-10-2010 om 00:02)
Goed gedaan politie,en misschien hebben jullie wel een leven gered,van hem of een slachtoffer van zijn actie. en als dit niet de eerste keer was, voortaan maar laten fietsen in de regen. weg rijbewijs en auto plat.
Peter (17-10-2010 om 22:39)
De politie laat dus bewust iemand met drank op achter het stuur gaan zitten en wegrijden. Dit bewijst dat ze niks doen aan veiligheid, want als ze dat wel deden dan hadden ze de man van te voren moeten waarschuwen en niet in zijn auto laten stappen. Dan doe je aan prevetie Respect nihil
Ed (17-10-2010 om 22:38)
Belachelijk dit, eerst even wachten tot hij gaat rijden. Ze komen duidelijk boetes tekort. Voorkomen is toch beter dan genezen?
Jewannes (17-10-2010 om 21:17)
Ze hadden die man ook kunnen behoeden voor deze foute beslissing om toch te gaan rijden...maar ik zie ze in gedachten al om een hoekje staan te hopen dat deze meneer weg gaat rijden. Ze hebben volgens mij ook een preventieve taak.... maar dat levert natuurlijk niets op. Leve onze Hermandad.
Cookie-instellingen beheren