Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeeuwen maken het bont op park

Toegevoegd: 24-10-2010, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

ZEEWOLDE - Op bungalowpark De Eemhof in Zeewolde (Flevoland) hebben enkele Zeeuwse bezoekers het gisteravond behoorlijk bont gemaakt.

Tussen 23.00 en 00.00 uur vond er een flinke vechtpartij plaats bij het park van Center Parcs. Zowel binnen als buiten een evenementenhal vielen er rake klappen tussen verschillende bezoekers. Acht bezoekers die in één bungalow verbleven waren onder invloed van alcohol en zochten ruzie met andere bezoekers.

De beveiliging van het park wilde de amokmakers van het terrein verwijderen en daarbij werd de hulp ingeroepen van de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen braken er zowel binnen als buiten de evenementenhal vechtpartijen uit. De politie kon maar met moeite de vechtende menigte uit elkaar houden. De politiemensen en de beveiligers kregen zelf ook rake klappen te verduren.

Drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat hierbij om drie personen in de leeftijd van 15, 22 en 25 jaar en afkomstig uit Noord-Holland en Zeeland. Bij de aanhouding pleegden de verdachten verzet en ook de omstanders bemoeiden zich agressief met de politie-inzet.

De groep van acht personen is van het park verwijderd. De parkbeveiliging heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacobse (27-10-2010 om 22:57)
Mensen weten tegenwoordig niet meer hoe ze zich als gasten dienen te gedragen!!!