Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Uitslaande brand Philippine

Toegevoegd: 15-11-2010, 17.14 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - In een woning aan de Kleine Stelledijk in Philippine is een flinke uitslaande brand uitgebroken.


De brand werd rond 16.25 uur ontdekt op de zolder.  Brandweerploegen uit Hoek, Terneuzen, Biervliet, Sluiskil en IJzendijke zijn opgeroepen om de brand te bestrijden. Na aankomst van de brandweer bleek de situatie mee te vallen, maar de brand werd toch uitslaand.

Niemand raakte gewond.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (16-11-2010 om 13:03)
Sterkte in ieder geval. Maar wat is nu de oorzaak geweest, als mensen dat weten kan er misschien ook een preventieve werking vanuit gaan.
Carolien en Leen (15-11-2010 om 23:12)
Wat verschrikkelijk voor Chantal, Paul en de kinderen. Heel veel succes de komende tijd met het herstel van jullie woning. We leven mee.
Fam. de Jonge (15-11-2010 om 19:22)
We wensen jullie veel sterkte toe. Hopelijk dat alles weer goed komt. Gelukkig dat er geen gewonden waren. Als we iets kunnen doen? gr. Jari de Jonge+familie
Cookie-instellingen beheren