Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt in sloot Grijpskerke

Toegevoegd: 06-12-2010, 10.16 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op de Loodsholseweg in Grijpskerke is vanochtend een personenauto in een sloot gereden.

De auto gleed rond 08.45 uur in een flauwe bocht de berm in om vervolgens in de sloot te belanden. Volgens de politie is de auto eerst over de kop gevlogen. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat gemeld was dat er sprake was van een beknelling.


De auto lag immers op zijn kop in de sloot en het leek er op dat de inzittende niet zelfstandig uit het voertuig kon komen. Ter plekke bleek de situatie mee te vallen. De vrouwelijke inzittende is door een ambulanceteam gecontroleerd. Hierna is de vrouw door de politie weggebracht.

De politie waarschuwt momenteel voor gladheid. Er zijn al veel kleine ongelukken en valpartijen gebeurd. Volgens de politie is daarbij echter niemand ernstig gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Autorijder (7-12-2010 om 21:04)
Ik zeg ook niet dat het verplicht moet worden maar reageer op de opmerking dat ze het ons niet kunnen verplichten....kunnen ze wel(als ze het noodzakelijk vinden!!snappie?
Ik (7-12-2010 om 19:48)
Wij rijden een rond jaar op winterbanden .Als je niet veel kilometers rijdt kan dit best. Ze zullen misschien 's zomers iets meer slijten en iets meer lawaai maken. Dus hoeft het gezeur er ook niet te zijn van : niet iedereen kan winterbanden aanschaffen .Geen 4 seizoenen maar goede winterbanden .
Lion (7-12-2010 om 19:34)
Dit gaat niet over dit ongeluk, ik vind persoonlijk dat er teveel kneuzen op de weg zitten,die constant remmen,hierdoor gaat het zeker fout tegenwoordig,en de sneeuw ruimers maken het alleen maar gladder,ze moeten dat bandje achterop de wagen eens iets harder zetten,niet te zuinig met zout aub
Lion (7-12-2010 om 19:29)
Er bestaat ook nog zoiets als all seassons banden of te wel 4 seizoenen. ik vind winterbanden ook een beetje onzin,ze kosten bakken geld,en ook met deze banden kun je op ijs niets. en oostenrijk ligt idd meer sneeuw dus dikkere laag dus rijd beter
Elmar (7-12-2010 om 19:06)
Dat slaat nergens op van die winterbanden helpen tegen het glijden.. dat maakt niet uit.. wij hadden nog maar net 10 min splinternieuwe banden erop ligen en alsnog reden wij ook de sloot in.. gelukkig is het bij deze mevrouw goed afgelopen en daar gaat het om Sterkte!
Motormuis (7-12-2010 om 18:24)
@ autorijder. als eens in de winter in oostenrijk of duitsland geweest??? daar ligt 4x zoveel sneeuw, en we zijn 2 dagen verder en er ligt hier al geen sneeuw meer. dus moet je voor 5 dagen sneeuw per jaar winterbanden gaan verplichten??
Cookie-instellingen beheren