Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt in sloot Grijpskerke

Toegevoegd: 06-12-2010, 10.16 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op de Loodsholseweg in Grijpskerke is vanochtend een personenauto in een sloot gereden.

De auto gleed rond 08.45 uur in een flauwe bocht de berm in om vervolgens in de sloot te belanden. Volgens de politie is de auto eerst over de kop gevlogen. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat gemeld was dat er sprake was van een beknelling.


De auto lag immers op zijn kop in de sloot en het leek er op dat de inzittende niet zelfstandig uit het voertuig kon komen. Ter plekke bleek de situatie mee te vallen. De vrouwelijke inzittende is door een ambulanceteam gecontroleerd. Hierna is de vrouw door de politie weggebracht.

De politie waarschuwt momenteel voor gladheid. Er zijn al veel kleine ongelukken en valpartijen gebeurd. Volgens de politie is daarbij echter niemand ernstig gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-12-2010 om 17:37)
Verplicht winterbanden? dat gaat echt niets helpen als je op een ijsbaan rijd.. dan helpen spikes alleen nog maar. gewoon rustiger rijden met dit weer! en je rem leren beheersen. en vooral niet doorremmen als je gaat glijden!
Alfred (7-12-2010 om 16:42)
@ J: Gelieve geen foute info te verspreiden ! Winterbanden helpen ook bij regen, als je tenminste een normaal (lees goed) merk koopt en geen WangJanLi troep of hoe dat rubber ook mag heten. En meer kosten heb je niet, want je doet langer met je banden.
Gezond verstand (7-12-2010 om 15:10)
Rijstijl aanpassen aan de omstandigheden.
Autorijder (7-12-2010 om 13:18)
IK in oostenrijk en duitsland is het al jaren verplicht om met winterbanden te rijden,waarom kan dat hier niet?daar krijg je gewoon een boete als je het niet doet!! ze zijn het gewoon beu om steeds uit te moeten rukken voor iemand die met z'n zomerbanden ongelukken veroorzaakt!! gelijk hebben ze!
J (7-12-2010 om 11:41)
@ Nick: Gelieve geen foute info te verspreiden ! Winterbanden helpen niet bij regenval, dan heb je met zomerbandjes nog meer grip en sta je sneller stil. Verder klopt het, de meeste denken dat ze alles kunnen met winterbanden, helaas.
Nick (7-12-2010 om 10:02)
Of je nu met of zonder winterbanden op een stuk ijs rijd of samengepakte sneeuw glijden doe je toch. Enkel op verse sneeuw en bij regenval heb je meer grip. Ze geven een dermate gevoel van veiligheid dat men het nodig vind om op een weg die ondergesneeuwd is te gaan inhalen omdat het weer eens niet snel genoeg gaat. Levensgevaarlijk! Liever iemand met 4 seizoensbanden die voorzichtig naar zijn werk gaat dan een bobo met winterbanden die zich te goed voelt en hard naar zijn werk gaat.
Cookie-instellingen beheren