Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Beknelling bij ongeluk Sint Kruis

Toegevoegd: 13-12-2010, 10.07 uur - Update: 13-12-2010, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT KRUIS - Bij een verkeersongeluk in het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Sint Kruis is vanochtend een 49-jarige vrouw uit de gemeente Sluis bekneld komen te zitten.

De vrouw botste op de Molenweg met haar personenauto achterop een stilstaande tractor. De brandweer kwam ter plekke om het slachtoffer te bevrijden. Om de gewonde vrouw uit de auto te kunnen halen, moest het hele dak van de auto worden geknipt.


De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Volgens de politie raakte zij gewond aan haar been en had bekkenklachten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (13-12-2010 om 18:02)
@Ikke - moeite met lezen? Er staan 4 reacties onder die van u. In geen enkele wordt v.w.b. dit geval de schuld neergelegd bij de tractor. Ik lees wel iets over slechte verlichting. En dat dat in het algemeen niet erg best is, kan niet ontkend worden. Vaak is het te weinig of inderdaad juist teveel.
Harry (13-12-2010 om 17:05)
Een stilstaande tractor is een stilstaand object, die kan niet fout zijn. Daarom is het ongeluk niet minder ernstig. Maar er word hier vaa nogal makkelijk een oordeegegeven over wie zijn schuld het is...
Hulpverlener (13-12-2010 om 15:42)
Was als één van de eerste terplaatse. De tractor stond goed rechts van de weg geparkeerd. De verlichting was nog aan en ook de oranje zwaailamp. Als je er niet bent geweest of het gezien hebt, geef dan ook geen onnodig commentaar, daar geeft niemand wat aan!!
Nou nou (13-12-2010 om 15:08)
@ikke, Leer eerst eens lezen voordat jij met commentaar komt. NIEMAND zegt hier dat het de schuld van de trekker is. Er wordt alleen gezegd dat er soms onderverlicht en soms overbelichte trekkers op de weg rijden of stilstaan. Ik wens mevrouw beterschap.
Ikke (13-12-2010 om 14:19)
Waarom word weer direct geconcludeerd dat het de schuld van de tractor is?????? Niet moeilijk om commentaar te leveren zonder de oorzaak te weten.
Henk (13-12-2010 om 12:08)
Ik kom ze regelmatig met TEVEEL licht tegen! Zoveel licht dat je verblind wordt en alsnog tegen de trekker aan rijdt...
Cookie-instellingen beheren