Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Beknelling bij ongeluk Sint Kruis

Toegevoegd: 13-12-2010, 10.07 uur - Update: 13-12-2010, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT KRUIS - Bij een verkeersongeluk in het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Sint Kruis is vanochtend een 49-jarige vrouw uit de gemeente Sluis bekneld komen te zitten.

De vrouw botste op de Molenweg met haar personenauto achterop een stilstaande tractor. De brandweer kwam ter plekke om het slachtoffer te bevrijden. Om de gewonde vrouw uit de auto te kunnen halen, moest het hele dak van de auto worden geknipt.


De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Volgens de politie raakte zij gewond aan haar been en had bekkenklachten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (13-12-2010 om 12:04)
Je woont in een landbouwstreek dus je kunt altijd langzaam verkeer verwachten op een weg, dus goed vooruit kijken, je ziet dat veel mensen niet ver genoeg voor zich kijken en dan worden verrast door een trekker op de weg. het klopt dat de verlichting soms te wensen overlaat,
Marco (13-12-2010 om 11:49)
Ik ben ooit tegen een (stilstaande) tractor gereden, ik dacht dat de spiegels wel hoger zouden zitten als ze een grote aanhang achter hadden. Gekneusde rug. Maar goed, veel succes met de beknelde persoon.
Lies (13-12-2010 om 10:48)
Ik heb ook al eens bijna op een tractor "gezeten". Ze zijn zeer slecht verlicht!!!
Cookie-instellingen beheren