Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 12-01-2011, 17.26 uur - Update: 12-01-2011, 22.37 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een verkeersongeluk in Kapelle is vanmiddag een fietser ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwamen rond 16.25 uur een fietser en een personenauto met handelaarskenteken met elkaar in botsing op de Dijkwelseweg. Twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plekke geweest.

Een 14-jarig meisje uit Kruiningen stak vanaf het fietspad de Dijkwelseweg over maar zag een auto vanaf de kant van Kapelle niet aankomen. Het meisje is met de ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Haar verwondingen zijn niet bekend.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annece (19-1-2011 om 15:31)
Ik ben ook 14 jaar ik ben erg benieuwd hoe het is met het meisje..! De bestuurder wens ik ook al het goeds toe hij moet zich kapot zijn geschrokken..!
Riekie Naus (17-1-2011 om 09:54)
Wij zijn erg geschrokken van dit ongeval, en hopen dat het met Samantha goed komt. Jo en Riekie Naus
Erwin (de bestuurder) (14-1-2011 om 22:26)
Wat er woensdag 12 januari gebeurd is heeft mij diep geschokt. Ik ben er stuk van. Ik hoop met heel mijn hart dat Samantha weer volledig hersteld en wens haar en haar familie heel veel sterkte toe. Ik wil iedereen bedanken die geholpen heeft, hulpverleners en omstanders die er voor haar waren. De reacties die ik hier lees geven mij veel steun in het verwerken van dit intens verdrietige ongeval. Bedankt hiervoor.
Meisje (14-1-2011 om 17:39)
Lieve, lieve Samantha en Femke(die er bij was) ik wens jullie super veel sterkte toe en ook de ouders. veel liefs een meissie uit jullie klas
Annoniem (14-1-2011 om 16:50)
Wat erg wat er is gebeurt veel sterkte toe! En de bestuurder. Ik wens u ook veel sterkte toe! u heeft ook wat megemaakt! Heel en heel veel sterkte wens ik ook de vaders en moeders van de bestuurder en die fietser als ze die nog leven toe! want hun moeten ook alles mee maken!
Carola (14-1-2011 om 11:02)
Heel veel sterkte, hoe is het met haar we zijn erg benieuwd? ik kwam samen met mn vriendin langsrijden toen het gebeurde. we hebben bij haar gezetten tot de ambulance kwam..vreselijk hoe ze er aan toe was. ik heb erg met haar te ook. familie ook veel sterkte.. en ook de bestuurder van de auto!
Cookie-instellingen beheren