Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vlissinger tweemaal in de fout

Toegevoegd: 21-01-2011, 09.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 53-jarige Vlissinger is afgelopen nacht twee keer kort na ekaar aangehouden.

Een agent zag omstreeks 01.00 uur een scooter slingerend over de Kleverskerkseweg in Middelburg rijden. Hij had heel de rijbaan nodig en had moeite met het nemen van de rotonde. Een eindje verder werd hij aan de kant gezet voor een blaastest. Bleek dat hij teveel alcohol had gedronken en ging vrijwillig mee naar het politiebureau. Zijn scooter liet hij achter.


Op het bureau bleek dat hij zoveel alcohol had gedronken dat zijn brommerrijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt waarna hij het bureau verliet.

Enige tijd later bleek dat de man toch weer op zijn scooter was gestapt en richting Vlissingen reed. Daar werd hij onderschept en opnieuw aangehouden omdat hij onder invloed op zijn scooter reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-1-2011 om 18:45)
Marina, leer eerst eens lezen voordat je commentaar geeft. De man is na de blaastest megenomen nar het bureau alwaar zijn rijbewijs is ingevorderd.Hij is daarna weer gaan rijden; dat is een misdrijf.En voor auto's en scooters gelden wat dat betreft dezelfde regels.
D. (22-1-2011 om 11:21)
@ Jeroen (21-1-2011 om 09:58 uur) Niet alleen een duur avondje. Rijden nadat je rijbewijs ingenomen is, is een misdrijf. Gevolg is een strafblad.
Marina (22-1-2011 om 09:59)
Nou, de agent had al veel eerder meteen de rijbewijs af moeten pakken van die man! En dan direct na de blaastest! Want als de auto,s overtreden, dan ook de scooterrijders!
Erik (22-1-2011 om 09:58)
Mijn mening is bij de eerste keer de scooter in beslag nemen dan kan hij niet meer de tweede keer de fout in gaan
Suus (22-1-2011 om 09:34)
Gatver zulke mensen op die leeftijd die zou je toch.. Goh hoe komt het toch dat er zoveel kritiek is op onze jeugd ? Tja met zulke voorbeelden als een kerel van 53 jaar die denkt volwassen te zijn? Inderdaad rijbewijs NOOIT meer teruggeven!
Annoniempje (21-1-2011 om 15:19)
Hoezo hardleers ,dus nooit meer zijn scooterrijbewijs teruggeven .
Cookie-instellingen beheren