Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij schietpartij

Toegevoegd: 13-02-2011, 06.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vannacht zijn drie personen bij een schietpartij bij café De twee Heeren van Terneuzen aan de Nieuwstraat in Terneuzen gewond geraakt. De politie heeft hiervoor twee verdachten aangehouden.


Twee bikers van de politie hoorden omstreeks 03.20 uur vermoedelijk enkele schoten aan de achterzijde van een café. Ze gingen ter plaatse en hielden op het Arsenaalplein twee verdachten aan. Zij zijn naar het politiebureau gebracht. Dit zijn twee mannen van 26 en 29 jaar uit de gemeente Terneuzen.

Twee slachtoffers van de schietpartij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis de Honte in Terneuzen gebracht. Vanwege de ernst van hun verwondingen zijn ze naar een ziekenhuis in Gent vervoerd. Een derde slachtoffer van de schietpartij is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Terneuzen gegaan. Hij is aan zijn arm gewond geraakt en wordt hiervoor behandeld.

Tijdens de aanhouding van de verdachten bemoeide zich een derde persoon hiermee. Hij is ook aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij. Er wordt onder andere onderzoek gedaan met politiehonden in de omgeving.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de man (13-2-2011 om 11:29)
De tijden van ''de echte mannen'' zijn al lang vervlogen, tegenwoordig loopt dat tuig met messen en pistolen rond, maakt problemem met iemand omdat er zogenaamd ''stoer''' word gekeken :S Het zijn ook allemaal de zelfde type lui die zo agressief zijn en met pistolen en messen zwaaien, gajes!
Jos (13-2-2011 om 11:03)
De maatschappij zakt steeds verder weg, straks is Terneuzen het 'Chicago aan de Schelde'. Zéér zwaar straffen, ook als voorbeeld naar anderen. Waarschijnlijk zijn ze over paar weken weer thuis en is hun aanzien bij hun vrienden flink gestegen. Dus beter om ze nooit meer naar huis te laten gaan.
Anita (13-2-2011 om 10:52)
Wat een koelbloedige actie van die 2 agenten om daar zo op af te gaan en die mannen in te rekenen. Dat zijn de echte mannen!
Ken (13-2-2011 om 10:28)
De gezelligheid is ver te zoeken in Terneuzen op deze manier. Waarom is het niet mogelijk om gewoon het gezellig te houden. Je hoeft geen vrienden te zijn, maar je kan wel normaal omgaan met een ander. Los het op een andere manier op, onbegrijpelijk wat sommige mensen bezielen
Kirstenn (13-2-2011 om 10:09)
Woowww wat ben ik blij dat we om 2 uur thuis moesten zijn.. tegenwoordig is er elke keer wel gedonder in terneuzen als er iets te doen is, is het geen schietpartij is het wel een steekpartij.. :s
Vroeger (13-2-2011 om 10:08)
De echte mannen van toen ,blijven nu thuis bij hun familie en gaan niet meer op stap :)
Cookie-instellingen beheren