Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 2 km

Drie gewonden bij schietpartij

Toegevoegd: 13-02-2011, 06.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vannacht zijn drie personen bij een schietpartij bij café De twee Heeren van Terneuzen aan de Nieuwstraat in Terneuzen gewond geraakt. De politie heeft hiervoor twee verdachten aangehouden.


Twee bikers van de politie hoorden omstreeks 03.20 uur vermoedelijk enkele schoten aan de achterzijde van een café. Ze gingen ter plaatse en hielden op het Arsenaalplein twee verdachten aan. Zij zijn naar het politiebureau gebracht. Dit zijn twee mannen van 26 en 29 jaar uit de gemeente Terneuzen.

Twee slachtoffers van de schietpartij zijn met de ambulance naar het ziekenhuis de Honte in Terneuzen gebracht. Vanwege de ernst van hun verwondingen zijn ze naar een ziekenhuis in Gent vervoerd. Een derde slachtoffer van de schietpartij is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Terneuzen gegaan. Hij is aan zijn arm gewond geraakt en wordt hiervoor behandeld.

Tijdens de aanhouding van de verdachten bemoeide zich een derde persoon hiermee. Hij is ook aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij. Er wordt onder andere onderzoek gedaan met politiehonden in de omgeving.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (20-2-2011 om 15:47)
@vdvonck Voor Uw informatie: Terneuzen is als havenstadje altijd al een smeltkroes geweest... Zeeuws Vlaanderen is al eeuwen een stukje bevochten Nederland! Als er in Rotterdam een schietpartijtje plaatsvindt, ga je dat dan bij Belgie voegen? Belachelijke reactie, dus.
Marco (16-2-2011 om 08:29)
.....weer een reden om niet meer naar Terneuzen uit te gaan. Het is daar ieder weekend een puinhoop qua vechtpartijen in de buurt van Nieuwstraat. Enne...Koos.........typ nou eens normaal Nederlands jongen. Die breezertaal is al lang uit.
Koos (15-2-2011 om 00:02)
Wa n belachelijke reactie's allemaal. Natuurlijk kun je t nie goekeure wa er gebeurd is, maar om gelijk van alles te roepe :s 9 van de 10 die hier reagere wete nie ns wa er gebeurd is. Iedereen zou is wa meer aand8 moete bestede aan de slachttoffers en de politie K wens de slachttoffers het beste
Terneuzenaar (14-2-2011 om 19:48)
Ik merk dat veel mensen gelijk oordelen over hoe slecht terneuzen is, en hoeveel tuig er hier is je zou daar zelf eens toevallig gestaan hebben, dus mensen weet wat je praat en voor de slachtoffers veel sterkte
VdVonck (14-2-2011 om 13:28)
Bah bah! Wat eenstad is dat Terneuzen aan het worden zeg! Zie Zeeuws Vlaanderen liever vandaag dan morgen nog bij Belgie getrokken worden!
Zeeuwsmeisje (14-2-2011 om 13:10)
Jammer dat mensen die terneuzen niet kennen en er nog nooit geweest zijn gelijk een grote mond opzetten over wat een vreselijke stad het is. (zie andere sites) Laten we hopen dat dit de laatste keer is en dat de daders een mooie straf zullen ontvangen
Cookie-instellingen beheren