Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 364 km

Ernstig ongeluk Westdorpe

Toegevoegd: 13-03-2011, 03.54 uur - Update: 13-03-2011, 18.05 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE- Bij een verkeersongeval op de Finlandweg in Westdorpe is vannacht een scooterrijder ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 01.30 uur plaats op de kruising met de Smitsschorreweg. Een taxi kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een scooter. De bestuurder van de scooter, een 29-jarige man uit Axel, vloog van zijn voertuig. De scooter kwam op de naast de weg gelegen spoorrails terecht. De bestuurder van de taxi kon zijn voertuig, waarvan door de klap een groot deel van de ruiten sneuvelde, een stuk verderop tot stilstand brengen.


De scooterrijder is met ernstig letsel met spoed per ambulance overgebracht naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Terneuzen. De opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter heeft wel boven de plaats van het ongeluk gevlogen, maar is niet meer geland. De helikopter zou landen bij het ziekenhuis, maar dit was uiteindelijk niet meer nodig. Zodoende is ook de brandweer, die werd opgeroepen om stand-by te staan bij de landing, niet meer ingezet.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke een uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Over de toestand van de 41-jarige Terneuzense taxibestuurder is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (14-3-2011 om 14:10)
@ judge dredd en de andere zeikerds: Nee, die puberale scootermaffia rijden altijd exact zoals het hoort. Dat is ook gewoon tuig, zeker in woonwijken.
Harry (13-3-2011 om 23:46)
Moeilijk te zeggen wie er fout was hier. ik was er niet bij. 80% van de scooters rijden als malloten. Taxi's met klanten zijn niet vooruit te branden, maar zonder klanten rijden ze allemaal als malloten! Lekker makkelijk, in de auto van de baas scheuren.
Diana (13-3-2011 om 21:19)
Waarom moeten er bij zulke berichten altijd van die zeikerige mensen zijn.... Ga klagen bij een klaagmuur ofzo! In ieder geval veel sterkte voor chauffeur en scooterrijder, dat ze er beide weer helemaal bovenop mogen komen!
Ook taxi chauffeur (13-3-2011 om 19:44)
Wees blij dat we er zijn wees coulant heb respect voor ons werk wij kunnen niet heksen dus ja dan rij je soms te hard dit is niet om goed te praten maar denk eerst eens na voor je iets plaatst collega sterkte scooterrijder ook
Hier aan de overkant (13-3-2011 om 18:46)
Om verwarring te voorkomen en vooral om vingertje wijzen te voorkomen, is beter om oorzaak te vermelden als dat nu bekend is. Overigens wij noemen het een koeievanger. Sterkte aan beide betrokkenen.
VdVonck (13-3-2011 om 18:16)
Sterkte voor de bestuurder van de scooter en de taxichauffeur! Begrijp alleen niet dat er gelijk zo over taxi's gezeurd moet worden! De overbuurman heeft een 'ramijzer' (zoals D het noemt) op zijn ML, mooi spul toch! Taxi parkings zijn niet altijd even veilig dus begrijp het helemaal!
Cookie-instellingen beheren