Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Agenten mishandeld door groep

Toegevoegd: 03-04-2011, 16.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Agenten van de Zeeuwse politie zijn tijdens een aanhouding op het Bellamypark in Vlissingen mishandeld bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De agenten werden in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur, tijdens de aanhouding van een 18-jarige Vlissinger, door een groep van 15 a 20 personen belaagd. Deze personen hebben de agenten geschopt en geslagen en hebben ze belemmerd in de uitvoer van hun werkzaamheden.
 
Uiteindelijk is pepperspray gebruikt om de verdachte, die zeer agressief was, onder controle te brengen en is de man geboeid afgevoerd. Hij wordt verdacht van het vernielen van een barkruk.


Een 33-jarige Middelburger en een 17-jarige Vlissinger zijn aangehouden op verdenking van het mishandelen van een politieambtenaar en het beletten/belemmeren van ambtshandelingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (4-4-2011 om 10:54)
Tijd om wat kroegen dicht te gooien en wat coffeeshops te openen.. Ooit gehoord van zulk geweld in een coffeeshop? Ik niet.
Lisa (4-4-2011 om 09:03)
Mar, ze denken alleen aan de euro,s....de barkeepers, dit is toch niet normaal,,juist sluit de boel maar om maar 00:00 ,dit kan toch niet. vlissingnen is nog steeds een spookstad.
Chicka68 (4-4-2011 om 02:10)
Walgelijk gedrag van de groep lafaards! Complimenten voor de agenten die stand hielden! Goed werk mannen!!
Mar (3-4-2011 om 22:08)
Barkeepers moeten geen alcohol meer schenken aan luitjes die al boven hun tax zitten. Ik dacht dat dat al wettelijk geregeld was? Van mij mag de politie wel wat harder doorpakken hoor!
Getuige (3-4-2011 om 22:08)
Ik wil niet veel zeggen maar ik heb de politie flinke klappen trappen en beuken zien uitdelen daaro hoop lui bemoeide zich met de arrestatie van een of andere gozer. Ik vond het wel een kicke actie daar van de cops.. Geen gemiet maar eindelijk actie mijn respect hebben ze
't Omaatje (3-4-2011 om 21:34)
Misschien maar weer terug naar een sluitingstijd van 00:00 uur. Dan is het minder lang onrustig op straat. Kan iedereen op tijd naar bed.
Cookie-instellingen beheren