Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 457 km

Agenten mishandeld door groep

Toegevoegd: 03-04-2011, 16.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Agenten van de Zeeuwse politie zijn tijdens een aanhouding op het Bellamypark in Vlissingen mishandeld bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De agenten werden in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur, tijdens de aanhouding van een 18-jarige Vlissinger, door een groep van 15 a 20 personen belaagd. Deze personen hebben de agenten geschopt en geslagen en hebben ze belemmerd in de uitvoer van hun werkzaamheden.
 
Uiteindelijk is pepperspray gebruikt om de verdachte, die zeer agressief was, onder controle te brengen en is de man geboeid afgevoerd. Hij wordt verdacht van het vernielen van een barkruk.


Een 33-jarige Middelburger en een 17-jarige Vlissinger zijn aangehouden op verdenking van het mishandelen van een politieambtenaar en het beletten/belemmeren van ambtshandelingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@rob (3-4-2011 om 19:42)
Wat een waardeloze reactie zeg. Ze zullen wel dit of dat, die lui moeten gewoon met d'r poten van de poltie afblijven!
Ruud (3-4-2011 om 19:30)
Afgelopen weekend in Goes, wederom vechtpartijen, vernielingen en bedreigingen, bijna ieder weekend geweld. Hardere aanpak van jongeren noodzakelijk die geen respect hebben voor politie en hulpverleners, alle kosten betalen door die raddraaiers. Vroegere sluitingstijd van de nachtcafe's.
Jan (3-4-2011 om 18:38)
Rob, lijkt mij geen verstandige uitspraak die je hier doet aangezien je volgens mij geen idee hebt hoe het bellamypark eruit ziet tijdens een chaotisch avondje stappen... Als je daar niet doorpakt ben je 50 minuten bezig met een dergelijke aanhouding..
Henk (3-4-2011 om 18:29)
Het wordt tijd dat er weer eens echte mannen als politieagent worden ingezet. Tegenwoordig zie je alleen mooie meiden met zonnebrillen op en een politiepet.... Je moet eens in duitsland wat proberen uithalen tijdens het uitgaan..... daar haal je het niet in je hoofd om nog maar iets te doen...
Tommie (3-4-2011 om 17:38)
Slechts 2 aanhoudingen na een opstoot van 15/20 mensen tegen agenten... een schrale opbrengst. Ik hoop dat er videobeelden /getuigen zijn en dat deze mensen allemaal ter verantwoording worden geroepen. Sterkte voor de agenten... de schrik zal er wel inzitten...damned!
Rob (3-4-2011 om 17:30)
De politie zal zelf ook wel weer een beetje overdreven hebben gedaan om die jongen aan te houden. Ze zullen wel weer te hardhandig zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren