Controles werkzaamheden

Toegevoegd: 05-04-2011, 19.03 uur - Update: 06-04-2011, 12.13 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -  Naar aanleiding van klachten van omwonenden is vandaag een verkeerscontrole gehouden op de Seissingel in Middelburg.

In verband met werkzaamheden aan de Sandberglaan is de Seissingel deels afgesloten. Ten behoeve van de verkeersafwikkeling in de wijk Griffioen is tijdens de werkzaamheden tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld op de Seissingel tussen de aansluitingen met de Olmenlaan en het Seisplein.

Op de kruising met de Olmenlaan staan duidelijk zichtbaar twee borden die een geslotenverklaring aangeven. Er zijn vandaag in totaal zeker 11 bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van deze borden.

 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (6-4-2011 om 14:39)
De stromenwijk is ook al een doffe ellende met de wegopbrekingen. Middelburg is al een beroerde stad om in te rijden als je bekend bent, kun je nagaan voor onbekende en vooral vrachtwagens!!
Marcel (6-4-2011 om 10:02)
Seissingel is 1 richtingsverkeer geworden vanaf de Seisbinnenbrug. Dit geldt echter niet voor fietsers. Nu zijn er nog steeds automobilisten welke vanaf de Olmenlaan, tegen het verkeer in, over de Seissingel rijden.
Piet (6-4-2011 om 09:22)
Wat mij opvalt is dat wanneer er klachten zijn over verkeersoverlast dat men gelijk actie onderneemt, maar als er klachten zijn over veel ernstigere dingen dat men niet zo snel of helemaal niemand ziet. Vreemde prioriteiten hebben ze af en toe..
Trucker (5-4-2011 om 22:24)
Het vrachtverkeer rijdt zich helemaal klem. zij kunnen niet naar rechts ivm verbodsbord en links is nu ook dicht. misschien handig om bij de Aldi europaplein een bord te plaatsen met vrachtverkeer gestremd? geld ook voor de wegwerkz omg. de Ruyterstraat! vanaf de stromenweg sta ook niets aangegeven!
Marcel (5-4-2011 om 20:19)
Beste gemeente, Het zou ook fijn zijn dat er goed wordt aangegeven hoe de auto's door de wijk moeten rijden. Nu is het af en toe file rijden op de Seisweg terwijl dat helemaal geen doorgaande route is.
Bewoner (5-4-2011 om 20:18)
Dus er wordt een weg afgesloten voor werk en een andere weg die normaal gewoon 1 richting is wordt ook afgesloten? En de omwonende durven te klagen, er rijden daar normaal altijd auto's, belachelijk!