Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 05-04-2011, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND -  Bij Het Rak in Rilland zijn dinsdag een 58-jarige man en een 53-jarige vrouw, beiden uit Roosendaal, aangehouden wegens diefstal van twee fietsen op het station in Krabbendijke.

Een politiecollega uit Midden en West Brabant, die in zijn vrije tijd over de Spoorlaan in Krabbendijke reed, zag dat er op het station in Krabbendijke een fiets in een auto werd geladen. Hij waarschuwde de Zeeuwse collega's en volgde de auto.


Toen de auto bij Het Rak omstreeks 16.00 uur door de politie werd gecontroleerd, bleken er twee fietsen in te liggen. De twee inzittenden bekenden gelijk dat zij de fietsen in Krabbendijke hadden gestolen. Zij werden aangehouden en de fietsen werden in beslag genomen.

De politie zoekt de eigenaren van de fietsen. Wie dus vanmiddag zijn/haar fiets miste bij het station in Krabbendijke, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elza (6-4-2011 om 08:30)
@Ronald wat moet je reageren. Het komt allemaal op hetzelfde neer. De mensen weten bijna niet meer iets te verzinnen, dan alleen maar kolder. Maar ik vind het net als u een goede aktie van die agent die in zijn vrije tijd dit zag gebeuren. Hij had ook zijn mond kunnen houden.
Fietser (6-4-2011 om 08:27)
@Ronald, ja waarom moet er massaal gereageerd worden, meerdere berichten blijven de laatste tijd zonder commentaar. Altijd positief dat dieven gepakt worden. Dat deze man, toevalliig agent is en tijdens een ritje door Zeeland een paar fietsendieven snapt, is toch prima.
Mar (6-4-2011 om 08:03)
Ron@ld: Ja, goeie actie! En waarom geen reacties? Ik denk dat men andere berichtgeving "spannender"vindt....
Lion (6-4-2011 om 03:04)
Zet dan die fietsen gewoon terug,daar waar ze stonden, iemand gaat na uit de terein te stappen,naar zijn/haar fiets. en die gaat er niet meer zijn nu,resultaat taxi of andere ellende,( te laat op afspraak bijv of wat dan ook) zo moeilijk gaat dat toch niet zijn of wel? doe er een brief bij
P (5-4-2011 om 23:41)
Goed bezig en nog wel in zijn vrije tijd ook.
Karel (5-4-2011 om 22:53)
Ja ja goed nieuws dus weinig op aan te merken. We zouden vaker zulke goede berichten moeten zien.
Cookie-instellingen beheren