Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 05-04-2011, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND -  Bij Het Rak in Rilland zijn dinsdag een 58-jarige man en een 53-jarige vrouw, beiden uit Roosendaal, aangehouden wegens diefstal van twee fietsen op het station in Krabbendijke.

Een politiecollega uit Midden en West Brabant, die in zijn vrije tijd over de Spoorlaan in Krabbendijke reed, zag dat er op het station in Krabbendijke een fiets in een auto werd geladen. Hij waarschuwde de Zeeuwse collega's en volgde de auto.


Toen de auto bij Het Rak omstreeks 16.00 uur door de politie werd gecontroleerd, bleken er twee fietsen in te liggen. De twee inzittenden bekenden gelijk dat zij de fietsen in Krabbendijke hadden gestolen. Zij werden aangehouden en de fietsen werden in beslag genomen.

De politie zoekt de eigenaren van de fietsen. Wie dus vanmiddag zijn/haar fiets miste bij het station in Krabbendijke, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (5-4-2011 om 22:37)
Walgelijk gewoon.. Op die leeftijd afreizen naar een andere stad om op rooftocht te gaan. Niets is vervelender dan na een lange rit in de trein tot de ontdekking te komen dat je fiets weg is!
Peter (5-4-2011 om 22:28)
Super positief, ik heb trouwens toch respect voor de politie hoor en persoonlijk echt geen klachten. Dit is direct ook weer een leuk voorbeeld om het vooroordeel weer eens weg te nemen dat die jeugd van tegenwoordig altijd alles zou doen.
W. (5-4-2011 om 22:23)
Kan er niet onderzocht worden of deze mannen meer fietsendiefstallen op hun kerfstok hebben?? mijn nieuwe fiets is namelijk afgelopen donderdag gestolen op station van Souburg!!!!
Ron@ld (5-4-2011 om 21:53)
Jammer dat er nu niet gereageerd word. Ik denk dat ikw eet waarom. het is iets positief mbt de politie.
Cookie-instellingen beheren