Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij overval in Axel

Toegevoegd: 07-04-2011, 15.33 uur - Update: 07-04-2011, 18.53 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een overval in Axel zijn vanmiddag schoten gelost. Er zijn twee lichtgewonden. De politie doet een zoekactie.

De overval vond rond twee uur plaats op een juwelier in de Noordstraat. Volgens de politie zijn er drie daders weggevlucht. Inmiddels heeft de politie verschillende getuigeverklaringen opgenomen, maar een signalement is nog niet verspreid.


Bij de overval raakten volgens de politie twee personen gewond. Ze zouden lichte verwondingen hebben. Een van de gewonden was een jonge vrouw. Zij was met een wapen op haar hoofd geslagen en heeft daardoor een hoofdwond en een hersenschudding opgelopen.

De politie is massaal ter plekke en heeft een helikopter ingezet om naar de voortvluchtige daders te zoeken. Twee ambulanceteams zijn nog ter plekke.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boogaard (11-4-2011 om 19:51)
Iedereen kan beter op zn eigen letten , dit is al erg genoeg , de mensen die nog een discusie aan gaan , zouden zich moeten schamen! Sterkte!
Een getuige (10-4-2011 om 20:12)
Ik ken Albert persoonlijk en het ging hem er helemaal niet om om een held te zijn en levensmoe is hij ook niet. Als je het artikel in de krant hebt gelezen en gekeken naar de tv dan weet je waar hij het wel voor heeft gedaan. Hij is er behoorlijk kapot van!
Triek (8-4-2011 om 20:05)
Nou albert ik zal er toch niet achteraan gaan en zeker niet als ze zo een machine geweer bij hadden . maar ja niet iedereen is een held of levensmoe .
Axelaar (8-4-2011 om 11:26)
@ Yari: Waarom denk je dat mensen om signalementen vragen?? NIet om ze zelf achterna te gaan hoor! Maar wie weet herkent iemand hun en dan kan die persoon bellen naar de Politie, Ik vind het te belachelijk voor woorden dat er nog steeds geen signalement is van de daders.
Jos (8-4-2011 om 10:46)
Waarom is het signalement nog niet verspreid? Moeten deze schoften soms weer in bescherming genomen worden zoals wel vaker in Nederland gebeurd?
Pascal (8-4-2011 om 09:20)
Ik heb ooit een keer midden in een schietpartij gezeten,ik kan je verzekeren dat je dan niet echt op de signalementen van de daders let,je probeert vooral je hachje te redden.
Cookie-instellingen beheren