Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Dronken mannen zorgen voor overlast

Toegevoegd: 25-04-2011, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie zijn zondag rond 16.00 uur op Boulevard Bankert twee mannen aangehouden voor openbare dronkenschap. Er waren diverse meldingen binnengekomen van bezoekers aan de Paasmarkt dat twee dronken mannen voor overlast zorgden en dat één van hen een mes zou hebben.


Ze waren behoorlijk dronken en liepen te schreeuwen. Agenten gingen ter plaatse en troffen het tweetal aan. Bleek te gaan om twee mannen van 24- en 31 jaar uit Oekraïne. Ze hadden een twee literfles whiskey bij zich die voor de helft leeg was en een groot (legaal) zakmes.

Beiden konden zich niet legitimeren waarna ze werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Uit onderzoek bleek dat ze thuishoorden op een schip. Na overleg met de officier van justitie kregen ze ieder een boete van 70 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransiscus (25-4-2011 om 19:44)
@souburger;als je een appeltje wilt schillen op de boulevard?
Souburger (25-4-2011 om 18:51)
Sinds wanneer is een mes bij je dragen LEGAAL????????????????
Cookie-instellingen beheren