Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond bij bedreiging

Toegevoegd: 09-05-2011, 23.30 uur - Update: 10-05-2011, 10.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft maandagavond onderzoek gedaan naar een incident in Vlissingen. De politie meldt vanochtend dat het ging om "een bedreiging".


Rond 22.00 uur kreeg de politie een vreemde melding van een vrouw die gewond zou zijn in de Scheldestraat in Vlissingen. De ernst van haar verwondingen leek dusdanig ernstig dat er naast een ambulance gelijk een traumahelikopter werd opgeroepen. Wat voor melding er precies binnenkwam wil de politie niet zeggen.

Volgens politiewoordvoerder Ester Boot is de vrouw door de politie opgevangen in de Bonedijkestraat. Zij is onderzocht door het personeel van een ambulance maar bleek niet ernstig gewond te zijn. De 20-jarige vrouw uit Vlissingen had volgens de politie een wond aan haar gezicht en hoefde ze niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.
 
De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en heeft diverse betrokkenen van het incident gehoord om erachter te komen wat er precies is gebeurd. Volgens de politiewoordvoerder was het ook dinsdagochtend nog volkomen onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld in Vlissingen.

Een woning aan de Bonedijkestraat is lange tijd bewaakt door agenten. Rond 00.15 uur is hier door de technische recherche in witte pakken onderzoek gedaan in en rond de woning. De vrouw is vermoedelijk in deze woning bedreiging.

De politie kon vanochtend nog niet veel meer over de zaak kwijt. Vandaag zal nog een aangifte worden opgenomen. Mogelijk worden ook nog getuigen gehoord. Wanneer er meer informatie naar buiten kan worden gebracht is onbekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (10-5-2011 om 12:50)
Wellicht dat iemand mij kan uitleggen hoe je ├╝berhaupt gewond kunt raken bij enkel een "bedreiging"..... (dus GEEN fysiek contact)..
Cookie-instellingen beheren