Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man valt meisje aan in speeltuin

Toegevoegd: 17-05-2011, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar mensen die dinsdagmiddag in het Rivierenpark bij het speeltuintje in Terneuzen getuige geweest zijn van een incident waarbij een meisje is aangevallen door een onbekende man.

Het 16-jarige meisje uit Terneuzen liep hierbij rond 13.30 uur verwondingen op aan haar gezicht en hand. De man was blank en ongeveer 60 jaar oud. Hij was ongeveer 1.65 meter lang en had blond haar.


De man had een snor en een baardje. Hij droeg een blauwe spijkerbroek met scheuren erin. Verder droeg hij een zwarte, gewatteerde jas. Hij sprak vloeiend Nederlands.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (18-5-2011 om 17:32)
@Zomaar; Dus omdat ze 16 was, mag ze niet via een speeltuin naar huis fietsen, of naar vrienden? kom op zeg uit welke eeuw kom jij, ik kom toch ook niet met zo'n LOMPE reactie van : Wat deed de dader in de speeltuin? Hang ouderen ? De man was zelf van oudere leeftijd, dat klopt dan toch ook niet?!?
Heidi (18-5-2011 om 17:31)
Wat een belachelijke reactie's hier. Ik ken dit meisje en zij zou nooit aanleiding geven om haar zomaar vanuit het wilde weg te steken. Niemand heeft het recht om dit bij iemand te doen,wat de oorzaak ook is.
Kim (18-5-2011 om 17:30)
Gelijk weer oordelen word er dan gezegt... nee we weten inderdaad niet wat er gebeurt is,maar wat bezielt een persoon om te gaan steken met een mes? Met zo'n leeftijd ben je vast en zeker oud&wijs genoeg om te weten dat zoiets niet normaal is, ook niet als je evt. uitgescholden of wat dan ook!
Jako (18-5-2011 om 14:56)
Echt een gekke man !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze moeten hem opsluiten
Bert (18-5-2011 om 14:18)
Zomaar slaan vanuit helemaal niks?????? Ik zou het verhaal van die man wel eens willen horen.
Katinka (18-5-2011 om 13:52)
NouNou is weer zo ver? Waarom denkt iedereen gelijk dat die man fout was ? Misschien heeft zij wel iets gegooid of zijn auto bekrast of zijn hond vergiftigd ofzo weet jij veel..Eerst de feiten weten dan pas OORDELEN !
Cookie-instellingen beheren