Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man valt meisje aan in speeltuin

Toegevoegd: 17-05-2011, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar mensen die dinsdagmiddag in het Rivierenpark bij het speeltuintje in Terneuzen getuige geweest zijn van een incident waarbij een meisje is aangevallen door een onbekende man.

Het 16-jarige meisje uit Terneuzen liep hierbij rond 13.30 uur verwondingen op aan haar gezicht en hand. De man was blank en ongeveer 60 jaar oud. Hij was ongeveer 1.65 meter lang en had blond haar.


De man had een snor en een baardje. Hij droeg een blauwe spijkerbroek met scheuren erin. Verder droeg hij een zwarte, gewatteerde jas. Hij sprak vloeiend Nederlands.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (17-5-2011 om 23:16)
En wat heeft het meisje dan gedaan? Gebeurt niet zomaar, of het moet een gek zijn geweest (maar dat lijkt mij gek) Tieners/vrouwen kunnen van alles flikken en de mannen moet maar hun hersenen gebruiken, zal wel weer aan het verleiden geweest.
Zahra Sayd (17-5-2011 om 23:10)
Wat een eng bericht, Ik fiets elke dag lags het speeltuintje naar het rivierenpark. Ik denk dat ik vanaf nu maar een andere route ga nemen. Stel je voor dat jij net op die plek was...
Zomaar (17-5-2011 om 22:55)
Wat doet een meid van 16 nog in een speeltuin? hang jongeren? overlast,brutaal,respectloos? onmacht? er zijn altijd twee kanten van een verhaal.
Erwin sarfaty (17-5-2011 om 17:32)
Zet zo snel mogelijk een foto of tekening op internet zodat zulke debielen met gelijke munt kunnen worden terug betaald. je kind zal er maar net lopen/spelen of in de buurt zijn.
WoonVlakbij (17-5-2011 om 16:55)
He jakkes wat een naar bericht..vooral in zon kinderrijke buurt!! Hoop dat ze deze man snel te pakken hebebn. sterkte voor het meisje..
Cookie-instellingen beheren