Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schade na brand in pension

Toegevoegd: 23-05-2011, 00.21 uur - Update: 23-05-2011, 11.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLEBRUG - In een pension aan de Gentsevaart in Kapellebrug heeft zondagavond enige tijd brand gewoed.


Het vuur ontstond even na 22.00 uur in de keuken van het gebouw. Het pension wordt bewoond door Oost-Europese arbeiders. Dertien van hen wisten het pension veilig te ontvluchten. Eén bewoner had rook ingeademd en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer moest hak- en breekwerk verrichten om het vuur te kunnen bestrijden. De brandweer had het vuur rond 23.30 uur onder controle. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

Bij de brand in een gebouw werd rond 23.10 uur een man aangehouden. Deze 45-jarige Hulstenaar stapte het pand binnen terwijl de brandweer nog aan het werk was in het pand. Hij werd gesommeerd het pand te verlaten maar voldeed hier niet aan. Hierop is de man aangehouden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren