Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonde bij ongeluk na achtervolging

Toegevoegd: 01-06-2011, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk met een politieauto in Middelburg is vanochtend iemand gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde tijdens een achtervolging.


Woensdagmorgen werd rond 06.25 uur vanaf de Lammerenburgweg in Vlissingen een Porsche Cayenne weggenomen. De politie kwam de auto op het spoor bij de Middelburgsestraat in Koudekerke.  Drie mannen zijn hierna lopend aangetroffen in de wijk 'De Veersche Poort' in Middelburg.

Twee mannen zijn ter plekke in de bossages aangehouden. De derde is de N57 tussen de rotonde President Rooseveltlaan en het aquaduct opgerend en kwam in aanrijding met een onopvallend politievoertuig dat juist passeerde. Deze persoon is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes en is niet in levensgevaar.

De verdachten zijn afkomstig uit Tilburg en zijn 19- 21- en 24 jaar oud. De twee die niet gewond raakten zijn overgebracht naar Torentijd. De persoon die gewond is geraakt, is 21 jaar oud. Het onderzoek omtrent de aanrijding wordt gedaan door de regiopolitie Midden-West Brabant. Het onderzoek naar de diefstal wordt gedaan door de regio Zeeland.

De N57 was na het incident lange tijd afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting reed een automobilist voorbij de afzetting. Politiemensen die bezig waren met het onderzoek wisten de auto nog op tijd te laten stoppen en hebben de man een boete gegeven. De weg is inmiddels weer helemaal vrijgegeven.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K-O (1-6-2011 om 13:49)
Gerechtigheid, alleen een beetje jammer van die Focus...
Kees (1-6-2011 om 13:11)
Lekker positief pakt de politie mensen op is het weer niet goed.
Jabe (1-6-2011 om 12:18)
Ach ja opgepakt,,,wat heb het voor zin ...morgen lopen ze weer op vrije voeten
Janmar (1-6-2011 om 12:11)
Goed werk verricht door de politie. Alleen jammer dat ze waarschijnlijk morgen weer los lopen.
Cookie-instellingen beheren