Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Controles recreatieverkeer

Toegevoegd: 02-06-2011, 11.37 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft woensdag in Vrouwenpolder en Domburg controles gehouden die gericht waren op het recreatieverkeer.

Tussen 14.30 uur en 17.30 uur werd gecontroleerd op de parkeerplaats aan de Veersegatdam in Vrouwenpolder Hierbij werden 15 combinaties en 5 personenauto's gecontroleerd. Tijdens deze controle werd bij alle bestuurders een alcohol blaastest afgenomen. Geen van de bestuurders had teveel alcohol genuttigd.


De politie deelde één bekeuring uit voor rijden zonder juist rijbewijs, één boete voor niet handsfree bellen, één boete voor het niet voeren van reflectoren op een aanhangwagen en één bekeuring werd uitgedeeld voor het zichtbaar hebben van het karkas van een band. Verder bekeurde de politie voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs (1x) en het niet dragen van de veiligheidsgordel (3x). Ook werd een openstaande boete geind.

Tussen 18.30 uur en 21.30 uur werd gecontroleerd op de parkeerplaats aan de Domburgseweg in Domburg. Hierbij werden 9 combinaties, 4 personenauto's en 1 landbouwvoertuig gecontroleerd. Tijdens deze controle werd bij alle bestuurders een alcohol blaastest afgenomen. Ook hier had geen van de bestuurders teveel alcohol genuttigd.

Boetes gingen bij deze controle naar mensen die geen veiligheidsgordel droegen (2x), zonder de vereiste verzekering reden (1x) en naar iemand die geen rijbewijs kon tonen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andrea (3-6-2011 om 14:14)
Ben het volledig eens met 'goedzo!', het is schijnbaar tóch nodig dat er gecontroleerd wordt....als je al ziet dat er uit die 34 controles al 5! mensen geen gordel droegen....
Zeeuw (3-6-2011 om 13:29)
Ik word moe van die eencellige reacties hier. Zorg dat je je gedraagt.. Voor velen moeilijk want wij willen zelf regels bepalen. Tis net als met kinderen, die moet je ook regels bij brengen. Bij velen is dat, zoals ik hier vaak lees niet gelukt..
Peter goedpaard (3-6-2011 om 09:43)
Zeg goedzo, als er niets te vinden is gaan ze wel zoeken om iets te vinden. Dat is hetgeen mij stoort en niet het controleren op zich. En uh, als je zulke domme opmerkingen maakt kan je beter Zeeland verlaten want ook jij leeft van de Zeeuwse economie.
Goedzo! (2-6-2011 om 20:47)
Mensen, zit niet zo te zeuren! Als je je aan de regels houdt heb je niets te vrezen! Het zijn juist de overtreders die hard gillen dat het een politiestaat is. Denk daar maar eens over na. En denk vooral na over het leed wat zij dagelijks veroorzaken. Misschien dat er dan minder gepiept wordt...
Piet (2-6-2011 om 17:23)
Ja ze ontvangen je hier met open armen om je zakken leeg te kloppen,zomer in Zeeland ,oh nee genaaid in Zeeland. De politie is je beste vriend,hahaha lachertje
Hans (2-6-2011 om 16:02)
Echt de moeite. Als je de politie met 200km/h over de A58 ziet scheuren om een kopje koffie bij de pomp te gaan mag wel. Dit zijn werkelijk de meest onzinnige boetes om mensen te irriteren. Raar dat de mensen geen respect meer hebben voor de politie? Denk het niet als je normaal denkvermogen hebt.
Cookie-instellingen beheren