Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongeval met beknelling blijkt ongeval met letsel

Toegevoegd: 16-02-2006, 10.04 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KLOETINGE - De brandweer is gisterenavond opgeroepen voor een melding 'ongeval met beknelling' op de Abbekindersezandweg in Kloetinge. Ter plaatse bleek alles mee te vallen.

Rond kwart voor negen zagen mensen een auto met hoge snelheid over de Abbekindersezandweg rijden. Op een gegeven moment vloog de auto over de kop en belandde op zijn kop in een sloot. In eerste instantie ging men uit van een ongeval met beknelling dus zodoende werd ook de brandweer ter plaatse gevraagd.

Vanaf de post aan de Oranjeweg in Goes rukte de tankautospuit 4739 onder prioriteit één uit. Ook de Officier Van Dienst 4795 ging ter plaatse, hij reed onder prioriteit twee. Ter plaatse bleek alles mee te vallen: er was één lichtgewonde en er was geen sprake van een beknelling.

Het slachtoffer is onderzocht door het personeel van de ambulance 19102.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750