Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast in klei Meliskerke

Toegevoegd: 02-07-2011, 12.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
MELISKERKE - De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen uitgerukt voor een persoon die vast zat in Meliskerke.


Rond 10.25 uur kwam een man door nog onbekende oorzaak vast de zitten in de klei aan de Kelderweg. Omstanders lukten het niet om het slachtoffer te bevrijden vandaar dat ook de brandweer werd ingezet. Omdat niet duidelijk was hoe het slachtoffer er aan toe was werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De inzet hiervan bleek later niet noodzakelijk te zijn.

Het slachtoffer is na ongeveer een half uur bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is niks bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dd (2-7-2011 om 18:18)
Alleerst, vervelend voor die man. Wat ik wel belachelijk vind & ook weer onnodig belastingcenten verknoeien is: de oproep van de traumahelicopter! Je kunt toch vragen bij de melding, zit de man met de enkels vast of tot aan zijn nek? lijkt mij wel relevant om door te geven hoe de man eraan toe is...
Cookie-instellingen beheren