Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen verliest container

Toegevoegd: 02-07-2011, 13.52 uur
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Op de Hoofdweg (N61) in Terneuzen is zaterdagochtend een vrachtwagen een deel van zijn lading verloren.

Het ongeval gebeurde omstreeks 08:00 uur op de kruising Hoofdweg / Zeelandlaan / Meester F.J. Haarmanweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de vrachtwagen een container. De container kwam kwam deels op het fietspad terecht en nam onderweg ook nog een stoplicht mee.


De per toeval passerende Verkeers Ongevallen Analyse dienst heeft ter plaatse een onderzoek uitgevoerd. De container is met behulp van een andere vrachtwagen rechtop getild en van de weg gehaald


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacco (3-7-2011 om 22:49)
Nee idd, je gaat zeker niet met de gedachte weg om maar eens een keer een container op de weg te gooien. Zoiets doe je er niet om. Ik ken die chauffeur en weet hoe het gebeurd is, dus als je niet weet hoe het gebeurd is kan je daar ook niet over oordelen. Dus denk eerst eens na voor je iets zegt!
...... (3-7-2011 om 08:54)
Wat een reacties weer (over dat er gelukkig geen fietser reed)die reden er toch niet.denk eens aan de chauffeur mischien is hij wel onwel geworden of was er een defect aan de truck ,hij gaat echt niet smorgens de deur uit met in zijn achterhoofd o ik zal mijn container er eens afgooien onderweg
Jos (2-7-2011 om 23:12)
Jullie mauwen zonder er verstand van te hebben.Ok, de chauffeur heeft een fout gemaakt, maar verplaats jezelf eens in zijn situatie. Het is ook een mens die ook fouten kan maken.
Eddy (2-7-2011 om 19:37)
Zo zeg je zal het op je krijgen hoe kan nou zo'n ding van een wagen vallen klopt niets van de constructie van de wagen in combinatie van de wagen denk ik want normaal kan dit niet zomaar los komen
Dries (2-7-2011 om 19:27)
gelukkig staan er meer stuurlui aan de wal dan aan boord, jullie doen net of die trucker het express gedaan heeft, denk eerst eens na voor je commentaar geeft. met je b.e rijbewijsje!!!
Pfffff (2-7-2011 om 16:55)
Inderdaad zeg, dat was ook mijn reaktie. stel voor dat je daar net fietste. dan was er niet veel meer van je over. maar niet teveel aan denken, als, als, als. Gelukkig zijn er geen gewonden, ik hoop dat de chauffeur dat zich goed realiseert.
Cookie-instellingen beheren