Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 115 km

Politie houdt webcam in de gaten

Toegevoegd: 12-07-2011, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Zeeuwse politie houdt een website met webcambeelden van het Vlissingse strand in de gaten. Dat meldt De Telegraaf.


De eigenaar van de webcam zou hiermee regelmatig inzoomen om zo close-ups te maken van meisjes en jonge vrouwen die liggen te zonnen. Deze beelden verschijnen vervolgens op internet. Inmiddels is de webcam, die geplaatst zou zijn op de Sardijntoren, offline en dus niet meer te bekijken.

De zaak kwam aan het rollen na een bericht op de website Geenstijl.nl. Daar zijn ook enkele foto's geplaatst die via de webcam zijn gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (14-7-2011 om 07:55)
Tjonge jonge, al die opwinding om die foto's. Wie heeft trouwens de tekst geschreven bij de webcam die offine is gehaald, daar is namelijk werkelijk geen touw aan vast te knopen.
Oost-souburger (13-7-2011 om 11:38)
Waar maken julie je zo druk om ,hij kijkt gewoon via een cam ,hij zit aan niemand , die maatregel slaat echt nergens op , julie vrouwen willen maar graag bekeken worden .
Zonaanbidster (13-7-2011 om 08:28)
@Lies, je hebt helemaal gelijk. Maar dan hoeft die persoon nog niet met een webcam te gaan kijken. Als hij een beetje vent is dan gaat hij er voor zitten of er naast. Maar niet schijnheilig met die webcam.
Lies (13-7-2011 om 06:57)
Ach kijkt u niet dan?.......maar als je ziet hoe sommige meiden en vrouwen zich kleden en gedragen willen toch de aandacht. hij kijkt maar hoor,ik geef er niks om.
Dennis (12-7-2011 om 22:29)
Ja hoor, de politie heeft toch alle tijd om een beetje naar die grietjes op het strand te liggen loeren via een webcam, lekker nuttig, van onze belastingcenten, ga boeven vangen jongens!!!!
Andre (12-7-2011 om 19:38)
Sorry maar wat is dit voor een softe maatregel, weghalen die cam en die webcam eigenaar op de lijst van gefrustreerde sexueel zetten.
Cookie-instellingen beheren