Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 61 km

Doorgereden na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2011, 08.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is op dinsdag 5 juli een automobilist weer doorgereden na een aanrijding met een 13-jarig meisje. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Op de bewuste avond rond middernacht reed het 13-jarige Vlissings meisje op haar fiets over de Burgemeester van Woelderenlaan in de richting van de Badhuisstraat. In de bocht bij de Leeuwentrap kwam er vanuit tegengestelde richting een donkerkleurige auto aangereden waardoor zij van haar fiets werd gereden.


In de auto zaten een man en vrouw die even uitstapten maar daarna weer wegreden. Het meisje liep schaafwonden op en letsel aan haar pols en hand, haar fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de man en de vrouw uit de auto zich te melden en zoekt ook getuigen van het ongeval. Men kan zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geesje (13-7-2011 om 17:13)
Jullie zijn toch allemaal een soort van oerouders eigenlijk, aangezien er van het echte onderwerp wordt afgedwaald naar iets wat ik gewoon 'gezeur' noem; nl of dat meisje wel of niet in bed hoort te liggen. Kom op, het is schandalig dat iemand doorrijdt, daar gaat het toch om?
Francoise (13-7-2011 om 16:36)
Buiten dat ik het ook te laat vind voor een 13 jarige, vind ik het crimineel om als bestuurder en mede-inzittende maar door te rijden.
Willumpie (13-7-2011 om 16:13)
Al was ze om 4 uur snachts buiten op de fiets die mensen in de auto hadden gedronken en dachten ow ze staat op door rijden dan maar.zieke wereld
Erik (13-7-2011 om 13:16)
@Hippo:Volgens mij bent u een vrouw. Ik zeg A en u denkt dat ik B bedoel. Stel dat het bericht anders zou zijn; "Meisje van 13 rond middernacht van fiets getrokken en aangerand / verkracht". Dan schrijft u ook, wat doet dat meiske zo laat op straat? Ouders kennen idd hun verantwoordelijk heden niet.
Sylvia (13-7-2011 om 13:07)
Wat ik me dan afvraag is wat er gezegd/gevraagd en geantwoord is toen die mensen uitstapten en daarna weer doorreden. Misschien zei het meisje wel dat alles in orde was of misschien gaf ze wel gelijk een grote bek waarop die mensen gedacht hebben, "bekijk het dan maar!"
Oost-souburger (13-7-2011 om 11:46)
Wat doet een kind van 13 zo laat nog op straat ,ik snap het niet ,en waar zijn die lafbekken die in die auto zaten ,ik zou me de ogen uit mn kop schamen als ik dit op mijn geweten ,wees een echte kerel en geef julie aan ,stelletje idioten .
Cookie-instellingen beheren