Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Doorgereden na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2011, 08.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is op dinsdag 5 juli een automobilist weer doorgereden na een aanrijding met een 13-jarig meisje. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Op de bewuste avond rond middernacht reed het 13-jarige Vlissings meisje op haar fiets over de Burgemeester van Woelderenlaan in de richting van de Badhuisstraat. In de bocht bij de Leeuwentrap kwam er vanuit tegengestelde richting een donkerkleurige auto aangereden waardoor zij van haar fiets werd gereden.


In de auto zaten een man en vrouw die even uitstapten maar daarna weer wegreden. Het meisje liep schaafwonden op en letsel aan haar pols en hand, haar fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de man en de vrouw uit de auto zich te melden en zoekt ook getuigen van het ongeval. Men kan zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (13-7-2011 om 10:03)
Daar gaan we weer hoor er word iemand van de fiets afgereden en het eerst wat ze zeggen is dat het meisje daar niet had mogen fietsen!!! wat voor belachelijke wereld wonen jullie zeg.Het gaat er hier om dat 2 volwassenen zoals jij en ik uitsappen om te kijken en dan weer terug instappen en weg gaan.
N (13-7-2011 om 09:52)
Is het weleens bij mensen opgekomen, dat deze personen misschien wel hebben gevraagd of alles ging en of ze moesten helpen. Maar dat dit meisje misschien heeft gezegd dat alles ging totdat ze bij pa en ma thuis kwam die er weer een circus van moeten maken?
Hippo (13-7-2011 om 09:14)
En omdat het veel te laat is dat ze daar fietst, mag iemand gewoon na een aanrijding door rijden Erik? Want daar gaat het hier om, niet van het onderwerp afdwalen.
Karel (13-7-2011 om 09:09)
Wat doet een meisje van 13 s nacht alleen op straat?
T (13-7-2011 om 09:05)
Ja inderdaad, dat was ook t 1e waar ik aan moest denken. Dat is toch vragen om problemen? Wij hadden het pas nog over onze dochter, die gaat echt niet eerder dan dr 16e op pad...zeker niet alleen. En 16 vind ik nog te jong...Mja ouders willen zelf ook aan de haal, geen oppas, dus kids ook op stap
Sjors (13-7-2011 om 08:23)
Ik had de reactie van Erik nog niet gelezen maar zat bij het lezen van de derde regel al een verdwaasde blik te kijken. 13 jaar fietsend rond middernacht?????? Ik hoop dat het bericht incompleet is en dat de ouders ook bij haar fietsten. Zo niet, ........zucht........
Cookie-instellingen beheren