Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 90 km

Doorgereden na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2011, 08.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is op dinsdag 5 juli een automobilist weer doorgereden na een aanrijding met een 13-jarig meisje. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Op de bewuste avond rond middernacht reed het 13-jarige Vlissings meisje op haar fiets over de Burgemeester van Woelderenlaan in de richting van de Badhuisstraat. In de bocht bij de Leeuwentrap kwam er vanuit tegengestelde richting een donkerkleurige auto aangereden waardoor zij van haar fiets werd gereden.


In de auto zaten een man en vrouw die even uitstapten maar daarna weer wegreden. Het meisje liep schaafwonden op en letsel aan haar pols en hand, haar fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de man en de vrouw uit de auto zich te melden en zoekt ook getuigen van het ongeval. Men kan zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia leeuwenburgh (13-7-2011 om 08:22)
Wat een verantwoordingsgevoel heb je dan als volwassenen. . zo kom je er makkelijk vanaf. hoop dat de aanrijders hun verantwoording er voor nemen en zich melden. en vooral excuus aan dat meisje aanbieden ,krijgt ze weer wat vertrouwen en eigenwaarde terug.
Erik (13-7-2011 om 08:10)
Wat is dat toch tegenwoordig? Volgens mij hoort een meisje van 13 rond middernacht niet op straat te fietsen, maar in bed te liggen met d'r barbie pop. Dat ouders dat toestaan!
Cookie-instellingen beheren