Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Doorgereden na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2011, 08.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is op dinsdag 5 juli een automobilist weer doorgereden na een aanrijding met een 13-jarig meisje. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Op de bewuste avond rond middernacht reed het 13-jarige Vlissings meisje op haar fiets over de Burgemeester van Woelderenlaan in de richting van de Badhuisstraat. In de bocht bij de Leeuwentrap kwam er vanuit tegengestelde richting een donkerkleurige auto aangereden waardoor zij van haar fiets werd gereden.


In de auto zaten een man en vrouw die even uitstapten maar daarna weer wegreden. Het meisje liep schaafwonden op en letsel aan haar pols en hand, haar fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de man en de vrouw uit de auto zich te melden en zoekt ook getuigen van het ongeval. Men kan zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (13-7-2011 om 11:07)
Dr had ook n kerel zich aan haar kunnen vergrijpen...mag dat? nee ook dat mag niet...maar t is vragen om problemen om meisjes op zo n jonge leeftijd zo laat op straat te laten..en in dit geval gaat t dan om de bestuurder die fout is, maar haar ouders ook.
T (13-7-2011 om 11:05)
Oh daar gaan we weer...elkaar verwijten...Overdag rijden bestuurders ook door na een aanrijding....dat is gewoon aso. maar als dat meisje gewoon thuis had gezeten, zeker gezien haar leeftijd, was dit niet gebeurt...dan was misschien een ander de klos...
Machteld (13-7-2011 om 10:53)
Doorrijden na ongeval is belachelijk, maar wat is er gezegd op dat moment? Zou heel interessant kunnen zijn. En 13 jaar om middernacht alleen over straat in Vlissingen of all places??? Vergis je niet: er zijn meer 13-jarigen onderweg op dat tijdstip dan je (als weldenkend mens) kunt vermoeden.
Emin (13-7-2011 om 10:52)
De man en de vrouw hadden beter thuis gebleven. Dat is pas onvolwassen gedrag!
A noniem (13-7-2011 om 10:49)
Erg dat dit gebeurt doorrijden valt niet goed te praten maar wat doet een meisje van 13 jaar op dat tijdstip alleen op de fiets dat vraagt om narigheid of waren de ouder erbij?? sterkte
Sannna (13-7-2011 om 10:23)
Hoezo vragen om problemen? het kan ook gewoon overdag gebeuren dus maakt geen reet uit!
Cookie-instellingen beheren