Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugdbrandweer organiseert rommelmarkt

Toegevoegd: 28-07-2011, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De jeugdbrandweer Vlissingen organiseert op zaterdag 10 september een grote rommelmarkt in het centrum van Vlissingen.

De rommelmarkt wordt gehouden van 09.00 tot 15.00 uur in en om de Zware Plaatwerkerij op het voormalig terrein van de Schelde. Ook zullen er voor jongeren diverse activiteiten plaatsvinden waar actief aan deel kan worden genomen. Er is onder andere een springkussen en een “running wall”van stichting palladium. Tevens zullen er (jeugd)verenigingen aanwezig zijn om zichzelf te promoten.


Jeugdbrandweer Vlissingen is een enthousiaste club jongens en meiden van 12 tot 18 jaar die, onder leiding van professionele brandweermensen, spelenderwijs kennis maken met het brandweervak. In de loop van de jaren zijn een groot aantal oud-jeugdleden doorgestroomd naar de ‘grote brandweer’. Naast dit primaire doel, voeren zij het hele jaar door tal van activiteiten uit.

Voor de rommelmarkt zijn nog enkele kramen te huur. Meer informatie over de rommelmarkt: www.jeugdbrandweervlissingen.nl/rommelmarkt


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (28-7-2011 om 23:50)
Leuk! is al lang geleden. ik ben van de partij!
Cookie-instellingen beheren