Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 59 km

Arrestatie na wilde achtervolging

Toegevoegd: 03-08-2011, 20.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een wilde achtervolging door Middelburg is woensdagavond geëindigd in een botsing. Er is zeker één verdachte aangehouden.

De politie meldde vanmiddag dat er vanaf de Duinstraat in Koudekerke een Fiat Panda was weggenomen. Het voertuig werd vanavond gesignaleerd in Middelburg. De politie zette daarop een achtervolging in die via de Schroeweg, de Vrijlandstraat en de Rozenburglaan de wijk Dauwendaele inging.


De groen gestolen Panda reed via de Wijdaustraat de Vlugtenburgstraat in. Hier werden zeker twee geparkeerd staande personenauto's aangereden. De beide auto's liepen schade op. Na deze botsingen sloeg de verdachte linksaf de Rustenburgstraat in. Hier kwam de wilde achtervolging ten einde. De Panda reed tegen een geparkeerd staande auto.

De verdachte ging er rennend vandoor richting... gevangenis Torentijd. Op het fietspad vlakbij de kruising Torenweg-Kruitmolenlaan kon de verdachte worden ingerekend.

Of de verdachte nog meer op zijn kerfstok heeft dan alleen de diefstal van de auto is niet bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mocro (9-8-2011 om 00:01)
Ik eet wie de dader was maar tegenwoordig jaagt de politie de jegd alleen maar op en lopen oude mensen te zeiken dat de jeugd alles doed kijk eerstt maar eens naar jezelf en help degene die t moeilijk hebben;)
Vlissinger (6-8-2011 om 03:49)
Een wilde achtervolging is niet moeilijk in een woonwijk, 80 per uur is al hard dan..en gelukkig een panda, want zodra het meer dan 150 pk heeft kan politie zeeland het al niet meer bijhouden. deze man is gelukkig gepakt (omdat hij zichzelf klem reed) maar gelukkig geen gewonde, dat maakt alles goed
An (4-8-2011 om 18:51)
@Bloem. Misschien kun je eerst Nederlands leren schrijven zodat we kunnen begrijpen wat je nu eigenlijk wil zeggen? Hoezo de politie Zeeland heeft toch wel belangrijkers te doen, impliceer je nu dat autodiefstallen al als onbelangrijke vergrijpen afgedaan kunnen, waar gaan we heen??
Jammer (4-8-2011 om 16:43)
@muus .. van iemand zijn spulle nafblijven moet je ten allertijden .. maar wat heeft het met moord -en inbraak te maken met die wijk .. heb er jaren gewoond .. nergens last van gehad .. tenslotte is de auto uit koudekerke gejat ?? er is overal wel eens wat ....
Sjaak (4-8-2011 om 15:24)
Wat comisch zo'n panda als vluchtauto. Het gaat wel lekker daar in Dauwendaele, eerst die schietpartij, nu dit, what's next.
Muus (4-8-2011 om 13:26)
Wie wat is hier nou schuldig aan blijf gewoon van ander mans spullen af en leef met zijn allen eens normaal blijkbaar kan dat niet meer we geven de politie de schuld en die doen hun best maar goed dit wordt de realitiet overval inbraak moord en mishandeling en nu weer dit wat een fijne wijk
Cookie-instellingen beheren