Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Vader en zoon ten einde raad

Toegevoegd: 11-08-2011, 10.36 uur
Door: CTV Zeeland
MIDDELBURG - De veertienjarige jongen die in mei enkele schoolgenoten heeft gestoken met een stanleymes blijft voorlopig vastzitten.


Dit tot grote ergernis van zijn vader. Hij zegt net als zijn zoon Dylan ten einde raad te zijn en verwijt justitie traagheid in de afwikkeling van de zaak.

Justitie zegt meer tijd nodig te hebben om de psychologische rapporten te bestuderen en heeft daarom het voorarrest van de jongen met 30 dagen verlengd.

De jongen stak eind mei in Terneuzen na een ruzie met enkele klasgenoten met een stanleymes op een school in Terneuzen.

Zie ook:
- Jongen gestoken met stanleymes (30-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (12-8-2011 om 01:33)
Jan (11-8-2011 om 21:13 uur) kan zo zijn,tot jouw zoon of dochter word gestoken,dan is het ineens anders
Lion (12-8-2011 om 01:30)
@laura,die jongen doet nooit wat verkeerd,maar 1 x toevallig wel. aanpakken dus,hij verdient dit dus gewoon wel. omdat jij hem kent,heb je veel medelijden,hij had er ook 1 dood kunnen steken.dit mag je zomaar laten gaan. eindelijk gebeurt er eens iets,aan het rechts systeem hoop ik
Mieke (11-8-2011 om 23:06)
@someone idd een flinke straf op zetten. Pesten doet veel met een kind kan zelfs traumatische gevolgen hebben. Hoe hij het op heeft gelost is misschien niet zo handig maar als ze het bloed van onder je nagels halen! Zeker als de pesterijen al lang aanhouden. Hij is al genoeg gestraft lijkt me zo!
Laura (11-8-2011 om 22:02)
Waarom moeten mensen zo stom over die gozer praten?! Wat is daar het nut van he?. ik ken die jongen al 4 jaar en is een goede jongen. Doet noooit wat verkeerd. Ik heeft me ook altijd geholpen. Hij verdient dit gewoon niet. Als die vrij komt zal ik hem altijd helpen! Kom snel vrij! We missen je!
Someone (11-8-2011 om 22:00)
Er zou ook eens een flinke straf op pesten moeten komen, dan waren incidenten als dit, niet zo snel aan de orde! Sterkte voor Vader en Zoon, blijf moed houden!
Onbekend (11-8-2011 om 21:20)
Wat ik nie snap iedereen klaag van ze moete hem langer vast houden blablabla wat als het jou kind was die zo iets gedaan had? had iedereen dan ook mogen zegge laat maar lekker tijdje zitten nee dan hoor je ze nie dan janke ze niet alleen hij is fout alle 3 fout oke iemand neer steken is ook nie goed
Cookie-instellingen beheren