Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 118 km

Dronken man is hardleers

Toegevoegd: 15-08-2011, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 04.45 uur, kregen agenten van Politie Zeeland een melding dat er een inbraakalarm ging op de Markt in Terneuzen.
 
Onderweg naar die melding zagen zij een man bij zijn auto staan. De man stond tegen de auto aan te plassen en was vermoedelijk in benevelde staat. De collega's hebben hem te kennen gegeven dat hij niet moest gaan rijden in zijn toestand en hebben het kenteken voor de zekerheid genoteerd.


Toen even later bleek dat de alarmmelding loos was, reden zij terug naar de plek waar zij de dronken man hadden gezien. Toen bleek dat de auto en de man verdwenen waren. Omdat zij het kenteken van de auto hadden genoteerd, waren ze snel achter het woonadres van de man en reden daarom die richting op. In de Jakobsschelp troffen zij de man aan, rijdend in zijn auto.

De agenten gaven de man een stopteken waaraan hij voldeed. Toen de agenten de man wilden aanspreken, deed deze zijn portieren op slot en weigerde die te openen. Na enige tijd aandringen besloot de 41-jarige Terneuzenaar de portieren toch maar open te maken. Hij is aangehouden door de agenten en overgebracht naar het politiebureau. Daar moest hij een ademanalysetest ondergaan.

Hieruit bleek dat hij drie keer meer had gedronken dan wettelijk is toegestaan en hij kon zijn rijbewijs dan ook inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren